Slovenija
35 ogledov

V igri spet ista imena za nove ministre

slovenija 23.09.2009, Karel Erjavec, Minister za okolje in prostor, oci, predsed Boštjan Tacol
Ministrska ekipa. O imenih naj se v strankah potencialne bodoče koalicije še ne bi pogovarjali.

Morebitne bodoče koalicijske partnerice naj se o konkretnih imenih ministrov še ne bi dogovarjale.

PS bi sicer v vladi lahko imela pet ministrov, SD tri, DL in Desus pa vsak dva. Od ministrov vlade Janeza Janše bi tako v morebitni vladi Alenke Bratušek najverjetneje ostal le Karl Erjavec. Eden od kandidatov za ministra pa naj bi bil tudi Gregor Virant. Bratuškova je sicer v včerajšnjem govoru napovedala, da si bo prizadevala za vlado, v kateri bo večina strokovnjakov.

Spomnimo, ko je koalicijo pred dobrim letom poskušal sestaviti Zoran Janković, so se med imeni pojavljali tudi Stojan Pelko (svetovalec PS), Miran Gajšek (vodja oddelka na MOL) in zdravnik Rajko Kenda. V igri za finančnega ministra pa naj bi bila Mojmir Mrak in Dušan Mramor.

Komentarjev 7
  • privat 12:41 28.februar 2013.

    to mafijsko zvezo je ne mogoče uničiti brez oštri polcijskih akcijah...no zopet naše pošteno sodišče bi jih pa spustilo..!! Maribor se mora ponoviti v vseh občinah!

  • mirko 10:47 28.februar 2013.

    Korlek ne boš se dolgo smejčkal, kmalu bodo na ulicah demonstrirali ljudje, ampak ne tisti z pelc mantli iz javnega sektorja, sedaj bodo na ulice šli tisti iz gospodarstva realnega sektorja in brezposelni. Pa ne z zombijskimi maskami, ampak z ...prikaži večz trdimi žuljavimi rokami-pestmi.

  • ennanova 09:38 28.februar 2013.

    Cesarjeva nova oblačila ali o neverjetni naivnosti SlovencevKoliko časa bodo Slovenci in Slovenke še sanjali?http://za-misli.si/kolumne/dusan-rutar/818-cesarjeva-nova-oblacila-ali-o-neverjetni-naivnosti-slovencev