Magazin
9 ogledov

V juliju Kino v parku

pokovka, kokice Shutterstock
Brezplačno crkljanje ob filmskih uspešnicah na svežem zraku in na piknik odejici.

V Češminovem parku v Domžalah, kjer bomo imeli petega septembra naš Sejem za ljubitelje živali, lahko v juliju preživite prijetne dneve ob filmskih uspešnicah. “Mestni kino Domžale se ob koncu sezone seli na prosto v Češminov park Domžale, kjer bodo letos že tretjič izvajali Kino v parku,” so nam javili iz Občine Domžale.

V mesecu juliju se bo na travniku pred paviljonom v Češminovem parku zvrstilo devet večernih filmskih projekcij, ki bodo letos prvič brezplačne. “Na ta način bogatimo poletno dogajanje v Domžalah, kjer je Kino v parku gotovo eden od osrednjih dogodkov, s širokim izborom filmskih naslovov, ki bodo svoje mesto našli na našem mobilnem platnu, ki ga vsak večer postavimo sredi Češminovega parka,” opisujejo.

Pot v raj 

Filmski izbor sledi programskim usmeritvam Mestnega kina Domžale, hkrati pa je bolj sproščen in odprt. Na sporedu bo pet filmov, ki v našem kinu niso bili na rednem sporedu, štiri pa smo izbrali izmed filmov, ki so bili v Mestnem kinu Domžale na sporedu od lanskega septembra do tega junija. Otvoritveni film bo Pot v raj, režiserja Blaža Završnika, ki je premiero doživel lani septembra in je z zgodbo o naklonjenosti med fantom in punco, ki skupaj potujeta peš do morja in potem z jadrnico naprej do otoka Olib, uvod v domžalsko filmsko poletje.

“Vsi filmi se pričnejo ob 21.30 uri. Češminov park se nahaja ob Plečnikovi ulici v Domžalah. Parkiranje je omogočeno tik ob parku, na parkirišču Osnovne šole Domžale in pri stanovanjskem naselju Bistra,” pravijo. V parku je na voljo 150 sedežev, gledalci pa lahko prinesejo tudi svoja sedala. Ker je velik del površine pred platnom pokrit s travo, so dobrodošle tudi piknik odeje. Ob prizorišču bo kot vsako leto odprta filmska kavarna. Več informacij najdete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.