Slovenija
26 ogledov

V Kamniku neznanci požagali novoletno smreko

Smreka v Kamniku Kamnik.info
Saj ni res, pa je. V Kamniku so neznanci ponoči požagali osrednjo mestno novoletno smreko z vsemi okraski vred. A po hitri akciji tamkajšnjega komunalnega podjetja smreka znova stoji.

V središču Kamnika je bilo ponoči pestro, saj so za zdaj še neznani storilci požagali tamkaj stoječo novoletno smreko. Smreka je sicer padla tako, da ni poškodovala stavb ali avtomobilov na trgu, je pa novoletno okrasje gorelo še tudi potem, ko je drevo že ležalo na tleh, je poročal spletni portal Kamnik.info, ki navaja tudi nekatere podrobnosti.

Na policiji so za Žurnal24 pojasnili, da so bili o podrtem drevesu na Glavnem trgu obveščeni ob 1.40 ponoči. "Policisti so ugotovili, da je do sedaj še neznani storilec požagal okrašeno novoletno jelko, da je padla na vozišče. V dogodku je nastalo za približno 3000 evrov materialne škode. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil v zvezi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari," je povedala Nataša Pucko, predstavnica PU Ljubljana.

Pristojne službe so takoj stopile v akcijo in marsikateri Kamničan sploh ne bo opazil bistvene razlike, saj okrašena smreka že znova stoji. Trud delavcev je prek socialnega omrežja pohvalil tudi kamniški župan Marjan Šarec.

 

Ponoči ob 2. uri zjutraj me je direktor KPK obvestil, da je neznani storilec požagal smreko na Glavnem trgu. Delavci KPK...

Posted by Marjan Šarec on 19. december 2015

 

Komentarjev 16
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:05 21.december 2015.

    Na kaj me že spominja nenehno iskanje zunanjih sovražnikov? Aja že vem..na komunizem. Vidm da je kr precej desnih komunistov tlele ki se sploh ne zavedajo da to so.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:04 21.december 2015.

    Kaj češ Murgle so prišle iz mode..začenja se novi modni trend: Za vse so krivi muslimani!. Nikol pa nismo krivi sami. Normalno. To bi blo nemogoče.

  • Žirafa 19:12 20.december 2015.

    Seveda so muslimani krivi, ker je pač lažje krivdo na njih zvaliti kot na idiotizem in totalno pomanjkanje vsakršne morale lastnega naroda. Patetični ste.