Slovenija > Črna kronika
59 ogledov

V kombiju prevažala skoraj dva tisoč litrov kurilnega olja

slovenija 09.11.10 predstavitev policijskih postopkov, policija, nadzor psihofiz Nik Rovan
Policisti so Jeseničanama zasegli kombi v katerem sta imela skoraj dva tisoč litrov kurilnega olja, njuna pojasnila o izvoru pa so bila neprepričljiva. Iščejo oškodovane.

Kombi Renault master z ljubljanskimi registrskimi tablicami je v soboto nekaj pred polnočjo padel v oči že jeseniškim policistom. Ugotovili so, da Jeseničana prevažata več praznih posod za gorivo, peljala pa sta se proti Kranjski Gori.

Ista Jeseničana sta dobri dve uri kasneje v Podkorenu postala sumljiva tudi kranjskogorski policijski  patrulji. Posode – ena  1000  litrska,  dve  200 litrski in 25 različnih manjših posod, so bile tokrat polne.

Jeseničana sta policistom pojasnjevala, da sta olje pripeljala iz sosednje Avstrije, dokazil o izvoru pa nista imela, so sporočili iz policijske uprave Kranj. Ker so bila pojasnjevanja neprepričljiva, so policisti kombi zasegli, v sodelovanju z avstrijskimi varnostnimi organi pa preverjajo sume, da je bilo gorivo ukradeno.

Policija išče oškodovane

K  razjasnitvi  suma  kaznivega  dejanja  pozivajo  tudi  prebivalce Kranjske  Gore  in  okolice, ki  so  jim morebiti ukradli gorivo. Policija poziva tudi, naj se javijo morebitne priče, ki so v noči iz sobote na nedeljo med 23.00 in 1.30 opazile bel kombi Renault master ljubljanskih registrskih oznak.




Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.