Slovenija > Črna kronika
216 ogledov

V Ljubljani vlomil v 60 kleti

ključavnica vrata Profimedias
20-letnik vlomil v 60 kleti, iz 46 kleti ni ukradel ničesar.

Bežigrajski policisti so konec junija 2017 podali kazensko ovadbo zoper 20-letnega Ljubljančana, za katerega sumijo, da je lani poleti vlomil v 60 kleti in skupnih kletnih prostorov stanovanjskih blokov po Ljubljani. S statistiko uspešnosti se ne more pohvaliti. V 46 primerih po vlomu ni odtujil ničesar, v 14 primerih pa je ukradel predvsem kolesa, orodje in druge vrednejše predmete

Ovadenemu 20-letniku je pri vsaj šestih vlomih pomagal 22-letni moški, prav tako Ljubljančan, pri štirih pa pa mlajši moški, katerega identiteto policisti še ugotavljajo. Osumljeni 20-letnik je bil že obravnavan in pravnomočno obsojen za tovrstna kazniva dejanja, medtem ko je 22-letnik nekaznovan in še ni bil obravnavan za kazniva dejanja. 

Vlamljal je praviloma tako, da je s pomočjo orodja (nastavljivi viličasti ključ) odlomil zunanje dele cilindričnih vložkov ključavnic, so še sporočili ljubljanski policisti. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.