Slovenija
610 ogledov

V Ljubljani za 24.500 evrov prodajajo 5,5 kvadratnih metrov veliko stanovanje

Stanovanje nepremicnine.net
Na spletnem portalu nepremicnine.net se je pred dnevi pojavil oglas, v katerem nepremičninska agencija oglašuje prodajo 5,5 kvadratnih metrov velikega stanovanja. Prodajalec bi zanj rad iztržil skoraj 25 tisočakov.

"Atrijsko stanovanje res meri neto le 5,5 kvadratna metra, vendar ima strope visoke 2,8 metra in je bila zato postelja vedno pod stropom, spodaj pa sedežna, miza," je v oglas zapisal nepremičninski agent Sebastjan Vehar.

Stanovanje | Avtor: nepremicnine.net nepremicnine.net
Stanovanje | Avtor: nepremicnine.net nepremicnine.net

Agencijo, ki stanovanje prodaja, smo poklicali; povedali so nam, da so je nekaj zainteresiranih kupcev že prišlo na ogled.  

Na vprašanje, če se jim cena skoraj 4.500 evrov za kvadratni meter ne zdi nenavadno visoka, odgovarjajo, da se pri tako majhnem stanovanju pač ne sme gledati cene na kvadratni meter.

Dodana vrednost stanovanja je po njihovem tudi tlakovano dvorišče, ki meri osem kvadratnih metrov in skupni zeleni atrij, notranje dvorišče starejšega bloka.

 

Za primerjavo, v Mariboru lahko za ta denar kupite eno oziroma dvosobno stanovanje, veliko do 60 kvadratnih metrov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • kapibara 10:41 21.september 2016.

    To je za oddajanje "popoldanski huk"... mišljeno.. - bo imel hitro povrnjen nakup..

  • miho 08:32 21.september 2016.

    Notsocommon, v kakšnem pogledu je to tesno stanovanjce nišno? Kaj ponuja? Utesnjen prostor, nič drugega.

  • miho 08:29 21.september 2016.

    Mene pa zanima, komu so taka majhna stanovanja namenjena? Kolikor vem, je minimalna velikost primernega stanovanja za samsko osebo 25 kvadratnih metrov. 5,5 kvadratnega metra - kaj pa je to? Da vidimo: postelja: 90 x 200 cm = 1,80 kvadratnega ...prikaži več metra, potem hladilnik, štedilnik, pomivalno korito, nekaj delovne površine in kuhinja takoj obsega 3 kvadratne metre, pa minimalno še stranišče in tuš kabina, pa ti zmanjka prostora za hoditi in za kam se usesti med jedjo (no, ješ lahko stoje, kot v take away restavraciji...) Ojej, ojej. Televizije, računalnika, garderobne omare, ipd., sploh imeti ne moreš noter...