Avto
731 ogledov

V Ljubljano prihaja nov taksist

taxi, Anže Petkovšek
V Ljubljano prihaja hrvaški taksi prevoznik Cammeo. Prvi avtomobili naj bi na ulice zapeljali avgusta.

Hrvaški taksi prevoznik Cammeo bo v Ljubljano pripeljal 100 lastnih ekoloških vozil na plin, z njegovim prihodom pa se odpira več kot 200 delovnih mest. 

Vozila novo zaposleni vozniki prejmejo v lastno uporabo in jih lahko uporabljajo tudi v zasebne namene, so pojasnili. Obljubljajo "storitev na najvišji ravni udobja in kakovosti vožnje".

Z aplikacijo boste lahko urejali vse

Za to naj bi med drugim poskrbeli enoten zunanji videz in urejena notranjost avtomobilov, urejenost voznikov ter mobilna aplikacija Cammeo, ki opredeli končno ceno vožnje vnaprej.
Uporabniki bodo lahko prevoz naročali prek mobilne aplikacije, preko katere bodo lahko spremljali tudi prihod in časovno oddaljenost vozila, obenem pa vnaprej prejeli informacije o vozniku ter vozilu.V aplikaciji je s strani uporabnikov omogočeno tudi ocenjevanje in komentiranje storitve.

Naročilo prevoza bo omogočeno tudi s klicem v klicni center, od koder bo uporabnik prejel SMS sporočilo s podatki o vozniku in vozilu. Plačevanje taksi storitev bo omogočeno na tri različne načine - z gotovino, plačilnimi karticami in preko aplikacije Cammeo.

"Naš cilj je postati zaupanja vreden in zanesljiv partner meščankam in meščanom, olajšati vsakdan njim ter številnim turistom in obiskovalcem mesta," je poudaril generalni direktor skupine Cammeo Vladimir Minovski. Z avtomobili na plin in s poudarjeno kulturo varovanja okolja pa naj bi Cammeo prispeval tudi k zeleni viziji slovenskega glavnega mesta.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Baal 15:41 28.september 2017.

    Džoser, ja... Z starimi podrtimi avtomobili te pele... Nehi.

  • bumbar 18:36 27.junij 2017.

    Govorijo Slovensko ali Ljublanščinu?

  • crniovcar 18:16 27.junij 2017.

    ne mo že...