Šport > Nogomet
11 ogledov

V Madridu norija za Janom Oblakom

oblak zid naslovnica marca
1/6
Marca
Slovenski vratar Jan Oblak je veliki junak prve četrtfinalne tekme Lige prvakov med Realom in Atléticom, ki se je na stadionu Vicente Calderón končala z neodločenim izidom (0:0).

V španskih pa tudi svetovnih medijih odmeva fantastična predstava slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ki je na prvi tekmi četrtfinala Lige prvakov zaklenil vrata Atlético Madrida in rojiblancose obdržal v igri za napredovanje med najboljše štiri.

Oblak je dan po tekmi, na kateri je spravljal v obup Cristiana Ronalda in druščino, pristal na naslovnicah največjih športnih medijev na Pirenejskem polotoku. ''Oblak rekel ne'' in ''Oblak podaljšal napetost,'' piše dnevnik AS, še bolj pomenljivo pa je prispevek naslovila Marca: ''Oblak zid''.

Slovenskega vratarja so za junaka tekme proglasili tudi v taboru rdeče-belih, ki so bili v zadnjem delu obračuna večkrat blizu zadetku, s katerim bi si olajšali delo na Santiago Bernabéuu, a na koncu je zmanjkala pika na i. Pred povratnim srečanjem, kot pravi Oblak, ni še ni odločenega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.