Šport > Nogomet
26 ogledov

V Manchester United prihaja Romero

Sergio Romero EPA
28-letni Sergio Romero bo v vratih angleškega kluba zamenjal Victorja Valdesa.

Nogometni klub Manchester United ima novega vratarja. To je 28-letni član argentinske reprezentance Sergio Romero, ki je ob podpisu triletne pogodbe dejal, da se mu je uresničila življenjska želja, saj bo igral za največji klub na svetu. Romero bo v vratih Manchester Uniteda zamenjal Victorja Valdesa, ki je padel v nemilost trenerja Louisa van Gaala, saj ni želel braniti v drugi ekipi Manchester Uniteda. 

Romero je bil nazadnje član Sampdorie, s trenerjem van Gaalom pa sta se spoznala, ko je nastopal za nizozemski Alkmaar. Pravtako pa je Nizozemcu še v spominu kot vratar, ki je v polfinalu svetovnega prvenstva 2014 V Braziliji branil dve enajstmetrovki proti nizozemski reprezentanci, ki jo je treniral Van Gaal. Tako je Romero Argentino popeljal v final, Van Gaalovi Nizozemci pa so nato osvojili tretje mesto proti Brazilcem. 

Kljub bolečim spominom je Van Gaal vesel nad prihodom Romera. "Dobro dopolnjuje našo ekipo. Vesel sem, da bom lahko spet z njim sodeloval," je sporočil Van Gaal.

S prihodom Romera so se pa odprla tudi vrata za odhod dosedanjega prvega vratarja Davida de Gea, ki si ga med vratnicami močno želi Real Madrid.

Sergio Romero signs for United!Argentina goalkeeper Sergio Romero has joined the club on a three-year deal. He said: "...

Posted by Manchester United on 26. julij 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.