Slovenija > Črna kronika
20 ogledov

V manj kot uri na istem odseku tri nesreče z istim vzrokom

Nesreča pri Golem rebru Arhiv PGD Slov. Konjice
Danes med 6.30 in 7. 15 uro so se na avtomobilski cesti na relaciji od Lukovice proti Domžalam pripetile tri prometne nesreče.

Pri kraju Lukovica sta bili udeleženi dve osebni vozili Toyota in Dacia. Vzrok za nesrečo je bil v vožnji na prekratki varnostni razdalji, nihče od udeleženih pa ni utrpel telesnih poškodb. 

Pri kraju Krtina se je pripetila druga prometna nesreča v kateri so bila udeležena tri osebna vozila Audi, BMW in Peugeot, tudi tukaj je bil vzrok v prekratki varnostni razdalji, noben od udeleženih ni utrpel telesnih poškodb. 

Tretja prometna nesreča pa se je pripetila pred izvozom Domžale. V omenjeni nesreči je ena oseba utrpela telesne poškodbe, z reševalnim vozilom je bila odpeljana v UKC Ljubljana. Po podatkih policije je utrpela lahke telesne poškodbe. Prav tako so bila udeležena tri osebna vozila Opel, Mercedes Benz in Renault Megane. Vzrok za nesrečo pa je bil tudi tukaj vožnja na prekratki varnostni razdalji, so sporočili z ljubljanske policijske uprave. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
  • Žurnalček 21:40 18.november 2016.

    Tkole. Postrojte se v vrsto in na paraove razbrojs ! Ko dobite tako vsakega drugega , t.j. tiste ki se spoznajo na matematko jim dajte za prećitati tole : Število osebnih avtomobilov , ki vozijo po naših AC je tako ...prikaži več veliko , da ni prostora še za varnostno razdaljo med njimi , zato NE SERITE O VARNOSTNI RAZDALJI NA AC ! Najprej izračunajte kolko vozil sploh gre lahko na AC + vaša varnostna razdalja , potem pa vgradite števce vozil na priključkih in avtomatske rampe , ki se bodo zapirale , ko bo na AC dosežena max. tako izračunana dovoljena količina vozila ! Pa da vas kljukci plavi vidmo !

  • Avatar Džoser
    Džoser 08:54 18.november 2016.

    Škoda ,da niso tudi objavili,da je bil vzrok tudi objestna vožnja in da je bil vsaj eden udeleženec z registracijo vozila iz občin vzhodno od Trojan.Grem staviti,da je imel registracijo MB z grbom Ptuja!

  • Žurnalček 19:41 17.november 2016.

    Čeprav so napredovali , še zmeraj trosijo traparije ! Prekratka varnostna razdalja !!!!! KDO je tisti , ki je povzročil prekratko varnostno razdaljo ! En usrane , ki je nepoškodovan odpeljal naprej , mogoče sploh ni opazil , kaj je ...prikaži več povzročil za seboj !