Magazin > Film & Glasba & TV
74 ogledov

V šovu MasterChef Slovenija tekmuje znan obraz

valerija voyo.si
Med ljubiteljskimi kuharji, ki se v šovu MasteChef Slovenija potegujejo za 50 tisoč evrov, je tudi resničnostna zvezda.

Na POP TV se je začel šov MasteChef Slovenija, v katerem trije kulinarični strokovnjaki - Luka Jezeršek, Alma Rekić in Karim Merdjadi – ocenjujejo znanje ljubiteljskih kuharjev. V "boot camp“ se bo uvrstilo 32 tekmovalcev, od tega pa se jih bo 16 uvrstilo v tekmovanje.

Med tistimi, ki si želijo petdesetih tisočakov, je tudi znan obraz. Opazili smo namreč Valerijo Verhovnik, simpatični Korošico, ki je nastopila v resničnostnem šovu Kmetija išče lastnika. Po naših informacijah se Valerija ne bo uvrstila med najboljših 16.

Valerija je sicer gospodarice Kmetije Naš Raj, kamor so srčno vabljeni vsi, ki radi uživajo v objemu neokrnjene narave. Valerija gostom ponuja degustacije domačih dobrot, kjer lahko okusite vse, kar na kmetiji pridelajo, možnost postavitve tabora ali posameznih šotorov, najem sob za maksimalno 14 oseb, ogled kmetije in okoliških znamenitosti in najem piknik prostora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.