Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

V Mostah gorela tri stanovanja

Požar lesene ute PGD Fram
Zagorelo na balkonu, nato se je požar razširil na stanovanje in še na dve sosednji.

"Danes okoli 13.45 ure je bila PU Ljubljana obveščena o požaru v stanovanjskem bloku na Steletovi ulici v Ljubljani. Posredovali so policisti, ki so kraj zavarovali in iz bloka evakuirali stanovalce ter gasilci, ki so požar tudi pogasili," so sporočili policisti. 

Zagorelo je na balkonu ...

Prve ugotovitve ogleda kažejo, da naj bi zagorelo na balkonu stanovanja v prvem nadstropju, požar se je nato razširili na celotno stanovanje in dve sosednji stanovanji, ki sta tudi delno poškodovani.

S kraja požara sta bili zaradi vdihovanja dima v ljubljanski klinični center odpeljani dve osebi, drugih poškodovanih ni. Materialna škoda po nestrokovni oceni znaša nekaj več kot 100.000 evrov.

Policisti bodo s preiskavo požara nadaljevali v smislu ugotavljanja sumov kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti (malomarnosti).

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 2
  • kapibara 07:30 23.julij 2016.

    Sezona piknikov je na višku.. eni v naravi, eni pa doma na balkonu..

  • Žurnalček 22:35 22.julij 2016.

    Balkon v 1. nadstropju ? Nad njim še trije balkoni . Stanovalca pa sploh doma ni bilo med 8 in 16h , zagorelo je pa ob 14h. Ja dandanes , ko se smeti sortirajo , so na balkonih stalno smeti ...prikaži več . Lahko da je zgornji stanovalec enga prižgal na balkonu in čik neprevidno vrgel dol , veter ga je pa preusmeril na spodni balkon . Lahko pa dudi steklenica ali njen del, pepelnik , vaza , ki je ob sončnem vremenu služil-a kot zbiralna leča !