Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

V nekaj minutah se je sesedla

Kuža Žurnal24 main
Psička se je nekaj minutah sesedla in je bila kot paralizirana.

Psička je na območu Rakovnika v Ljubljani očitno zaužila močno strupeno snov, saj se ni mogla premikati več ur. "Težko vam povemo kaj konkretnega, saj nimamo dokazov," pravi lastnica psice Eva Cigoj. "Sprehodila se je do konca ulice in ko se je vrnila, ni mogla več stati. Klecala je, zato smo jo takoj odpeljali k veterinarju."

Ker ni bruhala, so zastrupitev izključili, prav tako fizične poškodbe. "Takoj je dobila sredstvo za bruhanje," je pojasnila Cigojeva. "Kar je izbruhala na travi, smo pospravili, a je psička, ki je šla mimo, zadevo polizala in prav tako ni mogla stati na nogah." Psička se trenutno počuti dobro, saj je bila vso noč na infuziji.

 

Posted by Eva Cigoj on 31. marec 2015


Za krvne preiskave se zaradi visoke cene niso odločili, a po obnašanju je bila psička kot zadrogirana. "Po besedah veterinarke se je pes, ki je pojedel kukije, obnašal podobno," je pojasnila Cigojeva. Zadevo so prijavili policiji, ki je dogodek zabeležila. "Ne vem, kaj bi se zgodilo, če bi prišel mimo otrok."

Prejšnji mesec smo poročali o izginotju breje psice na območju Bele krajine, ki so jo neznanci po enem tednu vrnili lastnici.

PREBERITE: Ukradeno psico vrnili lastnici