Svet
12 ogledov

V Nemčiji ubili ugrabljeno podjetnikovo hčer

Ugrabljena
1/6
Nemška policija
V Nemčiji je policija našla truplo hčerke premožnega podjetnika, za katero so ugrabitelji zahtevali milijon evrov odkupnine.

Kot poročajo nemški mediji, so Anneli-Marie R. ugrabili prejšnji teden v mestu Meissen, ko je sprehajala svojega psa. Potem ko z ugrabitelji tekom vikenda niso prišli do skupne točke, je policija medijem prepovedala poročanje o primeru.

Danes nemški mediji poročajo, da so starši ugrabljenega dekleta ugrabiteljem obljubili, da bodo plačali zahtevano vsoto denarja. Očitno obljube niso bile dovolj; pripadniki specialne policije so včeraj v Dresdnu odkrili truplo ugrabljene.

Do odkritja so prišli s pomočjo psov in helikopterja, opremljenega s kamero, ki zaznava toploto. "Predvidevamo, da truplo pripada ugrabljeni," je povedal predstavnik lokalne policije Thomas Knaup. Domneve mora potrditi še obdukcija.

Policija je v zvezi z ugrabitvijo prijela dve osebi, eno iz Dresdna, drugo pa iz območja Bavarske. Lokalni mediji navajajo, da gre za nezaposlenega 39-letnega moškega in 61-letno žensko.

 

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 23:43 19.avgust 2015.

    lahko je jeziček na tehnici.

  • mrki 07:43 19.avgust 2015.

    ja kva s pa ti prjavu!? a pol je pri nas cca 120.000 ugrabiteljev ? A misliš da taki modeli sploh hočejo službe !?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:19 18.avgust 2015.

    Zato je pa treba dat službe ljudem. Ker brezposelni / obupani ljudje začnejo delat neumnosti. Naskrajo pa lahko tudi nedolžni.