Magazin > Film & Glasba & TV
88 ogledov

V novi sezoni Usodnega vina bo napeto

Usodno vino Anže Petkovšek
Na male zaslone se vrača priljubljena serija Usodno vino. Nova sezona naj bi bila, po besedah igralcev, do sedaj najbolj atraktivna in napeta.

Igralce Usodnega vina smo obiskali na snemanju nove sezone in jih povprašali, kaj lahko pričakujemo v novih delih in kako se bodo razvijali njihovi liki. O razvoju svojega lika se je najbolj razgovoril Klemen Janežič, ki igra priljubljenega kirurga Martina Rozmana. "Zdi se, da Martin v tretji sezoni končno prevzame malo iniciative v svojem življenju, pri svojih odločitvah in ne dovoli dekletom da ga 'po svoje šetajo', a ne čisto po njegovi krivdi. Mislim, da se najbolj spremeni to, da postane bolj odločen in da ne prepušča vsega naključju."

Tjaša Železnik pa je o svojem liku povedala: "Mislim, da se Eva ne spreminja dosti to sezono. Zgodbo poznam toliko, kolikor smo posneli, naprej pa ne vem, kaj se dogaja. V življenju Eve so nenehno neki travmatični dogodki in bodo tudi tokrat. Mislim, da je ona za enkrat super s Petrom, bomo videli."

To, da nas čaka najbolj napeta sezona Usodnega vina pa je potrdila tudi tiskovna predstavnica Ula Podojstršek: "Kolikor so mi zaupali igralci, naj bi bila zelo napeta. Poleg tega pa prihaja tudi Domen Valič, ki bo zaigral ob boku svojega očeta Iztoka Valiča. Pravijo, da bo zelo zanimivo."

Usodno vino se na male zaslone z novo sezono vrača v ponedeljek 26. septembra ob 20. uri.

Komentarjev 1
  • leonardo 08:15 21.september 2016.

    No kaj bi rekel? Ko bo konec Gorskega zdravnika, sem se odločil, da nobene, še tako vabljive nadaljevanke ali šova na POP TV ne bom gledal. Zgleda, da sem se totalno naveličal gledati stare reklame tudi po dve leti in ...prikaži več to petkrat, šestkrat na oddajo. Ja več je reklam kot samega programa. Vem, da se preživljajo z reklamami, ampak kar je preveč je pač preveč. Naj se usede direktor Čakramiš za ekran in zdrži samo dve uri pred njim, pa da vidimo!