Slovenija
37 ogledov

V osnovni šoli se je udrl strop

Učenec srednje šole. Nik Rovan
V Osnovni šoli Louisa Adamiča Grosuplje se je pred današnjim začetkom pouka v sprejemni dvorani udrl strop. Kaj je bil vzrok zrušenja, ni znano. 390 osnovnošolcev je zato danes imelo športni dan.

Vodstvo šole je zjutraj takoj ukrepalo in poklicalo delavce, predstavnike občine in policijo. "Danes je bil tukaj varnostni inženir, tako da so stvari pod kontrolo," je dejala ravnateljica osnovne šole Janja Zupančič.

"V roku ene ure bodo prišli delavci, zavarovali prostore in naredili prehod, ki bo varen za otroke. Od jutri naprej bo tako pouk lahko normalno tekel," je še povedala.

Kaj je botrovalo zrušitvi stropa, še ni znano, je pa res, da je streha zamakala že več let, poroča Kanal A. Ob vsakem deževju morajo tako učitelji brisati luže v telovadnici, ki je zavarovana s podobno strešno kritino kot sprejemna dvorana.

V šoli se bodo morali s takšnim stanjem soočati še vsaj eno leto, saj občina sanacijo celotnega ostrešja načrtuje za leto 2012.

Komentarjev 1
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 19:37 26.september 2011.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si