Magazin > Horoskop in Numerologija
50 ogledov

V parlamentu bo še napeto: Cerar in Janša nepopustljiva

Poslanec v državnem zboru Žurnal24 main
Glede na znamenja poslancev bo v parlamentu še napeto, manjkalo pa bo prilagodljivosti in popustljivosti.

Čeprav so datumi Slovencev glede na mesece rojstev približno enakomerno razporejeni in bi sodeč po tem morali biti tudi horoskopi, v novoizvoljenem parlamentu ni tako. Med poslanci prevladujejo raki, vodnarji in kozorogi, najmanj je strelcev in dvojčkov.

V parlamentu le malo prilagodljivosti in popustljivosti

Kaj takšna razporeditev astroloških znamenj pomeni za dogajanje v parlamentu, je pojasnila astrologinja Ema Kurent, ki ob tem opozarja, da je zgolj datum rojstva preskop podatek za izdelavo osebnega horoskopa, ki nudi vpogled v značaj in potencial posameznika, so pa vsem pripadnikom določenega znamenja skupna neka osnovna svojstva.

„Kozorogi in vodnarji, ki na tej lestvici zasedajo 2. in 3. mesto, so rojeni pozimi, z njimi upravlja Saturn, to je planet vodenja, organizacije, strukturiranja, resnosti, discipline in upravnih zadev, tudi politike. Razlika med njimi je, da so kozorogi bolj privrženi tradiciji in ustaljenemu redu kot vodnarji, ki so bolj revolucionarni in napredni, čeprav znajo biti zelo dogmatični. Rak je poletno znamenje, ki leži v krogu časa nasproti kozorogu, predstavlja pa dom, družino in domovino. Raki so na splošno človekoljubni, skrbni, rahločutni in občutljivi, a tudi muhasti in nepredvidljivi. Med kozorogi in raki se rada pojavijo trenja, zato bi bilo v našem parlamentu lahko precej napeto. Vodstvene funkcije so tipične za kozoroge in leve, delno tudi za rake. Strelci in dvojčki, ki so na repu te lestvice, so med najbolj prilagodljivimi in popustljivimi ljudmi, zato bi lahko sklepali, da bo teh lastnostni v parlamentu manjkalo.“

Koalicija: Židan in Erjavec za kompromise, Cerar in Janša nepopustljiva

Astrologinja Kurentova je jasna, da tudi natančen vpogled v astrološko sliko posameznika (točen čas in kraj rojstva ter položaj planetov na dan rojstva) ne bi povedal, katere stranke bi tvorile dobro koalicijo, saj je to odvisno od programov strank. “Čisto na splošno pa lahko rečem, da od naštetih najlaže sprejemajo kompromise dvojčki in tehtnice, to bi bila torej Karl Erjavec in Dejan Židan. Device (Miro Cerar in Janez Janša) so preveč natančne, analitične in sistematične, da bi sprejele kaj drugega kot popolnost. Levi (Matjaž Hanžek in Ljudmila Novak) ljubijo slavo. Ovnica Alenka Bratušek, ki ima Luno v kozorogu, je izjemno ambiciozna in delavna, zato bi šla najbrž v vsako vlado, samo da bi lahko uresničevala svoje cilje,“ še pravi Kurentova in ob tem poudarja, da noben osebni horoskop ne more povedati, ali je oseba dobra ali slaba, poštena ali nepoštena.

S prenosem datoteke si lahko ogledate horoskope vseh poslancev izvoljenih v parlament.

Komentarjev 2
  • patron 19:04 30.julij 2014.

    to se je vedelo že brez horoskopa, se bojo poklali med sabo.....buuuuuuuuu....

  • Avatar atojeto
    atojeto 10:45 30.julij 2014.

    So se malo zmotili. Prevladujejo biki. No, zraven je še nekaj krav.