Svet
17 ogledov

V predmestju Stockholma, kjer živijo begunci, prišlo do streljanja

Švedska policija EPA
Streljanje v predmestju Stockholma: ena oseba je umrla, tri so huje poškodovane.

Do streljanja je to popoldne prišlo v Rinkebyju, predmestju Stockholma, poročajo švedski mediji. Za zdaj podrobnosti streljanja še niso znane, ve se le, da je en človek umrl, še najmanj eden je huje poškodovan, dva sta zdravniško pomoč poiskala sama, njune poškodbe naj bi bile lažje.

Gre za predmestje Stockholma, katerega večinsko prebivalstvo sestavljajo begunci, še dodajajo agencije. V predelu živi 16 tisoč ljudi. Do streljanja je prišlo na osrednjem trgu, ki ga je takoj po incidentu policija blokirala.

Predstavnica policije je za švedske medije povedala, da zaslišujejo očividce, ki bi policiji lahko pomagali razkriti, zakaj je prišlo do streljanja.

To je že drugo streljanje v tem mesecu, do katerega je prišlo v predmestjih Stockholma. 

Komentarjev 7
  • principiumnovum 21:51 31.avgust 2015.

    Begunce peljite na ameriško in britansko ambasado, pa naj jih oni preživljajo, saj so tudi krivi, da so Afganistanci, Iračani, Libijci in Sirci postali begunci. Če američani in britanci ne bi bombardirali teh držav ali pa tam s financiranjem islamskih ...prikaži več skrajnežev zasejali kaos ter brezvladje, se Evropejci danes ne bi ubadali s temi begunci. Še enkrat: Begunce naj prevzameta britanija in amrika, saj sta s svojo umazano vojaško politiko te begunce ustvarila.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 09:48 31.avgust 2015.

    Če bi bili mediji res postavljeni samo na eno stran potem o tem dogodku ne bi poročal.

  • JohnSmith30699 21:27 30.avgust 2015.

    židje se pa temu smejijo in si mislijo: deli in vladaj