Slovenija
383 ogledov

V primeru neurij vam zastonj ponujajo pokrito parkirišče

parkirna hiša Saša Despot
Za popoldanske in nočne ure so na območju Slovenije napovedana neurja in močni nalivi. Mercator lastnikom avtomobilom ponuja varno zavetje.

Iz Mercatorja so sporočili, da bodo zvečer in ponoči zaradi nevarnosti neviht, neurij in toče omogočili brezplačno parkiranje na pokritih parkiriščih in v garažnih hišah Mercator centrov. Nočno parkiranje bo v Mercatorjevih garažnih hišah in na pokritih parkiriščih možno danes. 

Ob tem prosijo vse, ki bodo to možnost izkoristili, da so storpni in solidarni. Čez dan pa so parkirišča prvenstveno namenjena vsem, ki pridejo v Mercatorjeve centre po nakupih. 

Nočno parkiranje bodo danes omogočili: Mercator center Šiška in Mercator center Šmartinska v Ljubljani, Mercator hipermarket Domžale, Mercator center Kranj Primskovo, Mercator center Maribor Tabor 2 ter Mercator center Maribor Pobrežje, Mercator center Bršljin Novo mesto, Mercator center Celje in Mercator center Velenje, SM Grosuplje, HM Postojna, HM Koper, HM Nova Gorica in SM Ivančna Gorica. 

V naslednjih dnevih in tednih bo v primeru nevarnosti neviht Mercator o možnosti nočnega parkiranja sproti obveščal javnost prek medijev.

Odprta ostaja danes ponoči tudi Cityparkova parkirna hiša. Vse, ki nimajo pokritih parkirišč, so povabili, da svoj avtomobil parkirajo pri njih.

Komentarjev 6
  • kapibara 08:07 29.junij 2017.

    Saj neurij bo enkrat konec, pa bodo zapornice ponovno dobile vlogo

  • Harrison 07:01 29.junij 2017.

    Mizerna Mercatorjeva poteza in reklama. Pred tednom dni, pa so v njihovem centru v Šiški namontirali zapornice. Luzerji

  • kapibara 06:14 29.junij 2017.

    ON ? Kolikor luken že ima, si raje naredi še eno- v koleno