Magazin > VIP
185 ogledov

V prometni nesreči umrl zvezdnik Hitrih in drznih

Paul Walker ni zaigral v tretjem delu Hitri in drzni Tokio Drift, se je pa lani
1/8
Žurnal24 main
Kot je povedal losangeleški šerif, naj bi bila za nesrečo kriva previsoka hitrost.

Ameriški igralec Paul Walker, znan po glavni vlogi filma Hitri in drzni, je umrl v prometni nesreči v Santa Clariti v Kaliforniji. Kot so na Facebooku zapisali njegovi predstavniki, je bil 40-letni igralec sopotnik v prijateljevem avtomobilu. V rdečem Porscheju Carrera GT se je končalo tudi življenje voznika, nekdanjega dirkača Rogerja Rodasa.

Walker se je vračal z dobrodelnega dogodka, kjer je zbiral sredstva za prizadete v tajfunu na Filipinih. Do nesreče je prišlo, ko je voznik izgubil kontrolo nad vozilom in treščil v telegrafski drog, avto pa so nato zajeli plameni.

paul walker | Avtor: twitter.com twitter.com
Eden izmed njegovih soigralcev Vin Diesel je na Instagramu objavil njuno skupno fotografijo in zapisal: "Brat, močno te bom pogrešal. Ostal sem brez besed. Nebesa so dobila novega angela. Počivaj v miru."

Med zvezde so ga izstrelili Hitri in drzni

Walker je svojo kariero pred kamerami začel pri rosnih dveh letih, ko se je pojavil v reklami za plenice. Kasneje se je pojavil v šovih Highway to Heaven in Touched By An Angel. Njegove prve vidne vloge so bile v najstniških filmih, najbolj opazen je bil v filmu Varsity Blues.

Igralska kariera pa se je začela strmo dvigovati, ko je bil leta 2001 izbran za policista pod krinko Briana O'Connerja v franšizi Hitri in drzni, ki je letos navduševal gledalce že s šestim delom filma. Walker je v tem času snemal sedmi del, ki bo v kinematografe prišel prihodnje leto.

Sredi decembra bo na ogled tudi njegov neodvisen film Hours, ki govori o očetu, ki se bori za življenje svojega otroka, ko je udaril orkan Katrina.

Zvezdniki so pretreseni

Na Twitterju in drugih družbenih omrežjih so uporabniki in zvezdniki šokirani. "Popolnoma otrpel in žalosten, ko sem slišal za smrt Paula Walkerja," je napisal eden od njih.

Pevec in igralec Tyrese, ki je z Walkerjem igral v Prehitri in predrzni, pa je napisal: "Moje srce je v bolečinah. Ne morem verjeti. Bog, prosim, razsvetli me, saj tega ne morem razumeti. Moje srce boli, zlomljeno je, nihče me ne more prepričati, da se je to res zgodilo. Prosim, molite za njegovo edinko. Za njegovo hčer in družino … Ne morem verjeti, da pišem te vrstice.“

"Paul je bil dober človek v mestu, ki je polno vprašljivih ljudi. To je prava tragedija,“ pa je zapisala Walkereva soigralka v filmu Ona je prava Rachel Leigh Cook, scenarist Bret Easton Ellis pa je ob igralčevi smrti objavil zapis: "Paul Walker je bil verjetno najlepši ameriški igralec v zadnjih 20 letih.“

"Ne, @RealPaulWalker. Ne. Ne. Ne," je zapisala igralka Alyssa Milano. "Počivaj z angeli. Ti. Sladki deček. #beauty #love #RIP."

Sožalje so izrazili med drugim tudi Miley Cyrus, Will Smith, Jack Osboure, DMX in drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.