Magazin > VIP
171 ogledov

V prometni nesreči umrla hrvaška igralka

Dolores Lambša
1/3
Tomislav Miletic/24sata/Pixsell
Ob dveh je bitko z življenjem izgubila 32-letna hrvaška igralka Dolores Lambaša.

Ob dveh je v bolnišnici v Slavonskem Brodu za posledicami prometne nesreče umrla 32-letna hrvaška igralka Dolores Lambaša. Dolores je bila zjutraj sovoznica v prijateljevem terenskem vozilu, ki se je zaradi premajhne varnostne razdalje ob 6.30 na avtocesti proti Sredancem zaletel v avtomobil pred seboj in se pri tem obrnil na streho. Dolores so že ob 7.20 pripeljali v operacijsko sobo, a je bitko za življenjem izgubila ob 14. uri.

"Poškodbe so bile prehude, poskušali smo z reanimacijo, vendar njeno telo ni zdržalo," je novinarjem povedala dr. Blanka Sabolić-Körmendy iz bolnišnice v Slavonskem Brodu. Igralka je bila privezana, vendar v ležečem položaju, zato je padla skozi zadnja vrata, ob čemer je utrpela hude poškodbe trebuha in prsnega koše ter izgubila veliko krvi.

Igralkin prijatelj Stojan Matavulj, ki je vozil, je le lažje poškodovan, zoper njega pa je že podana kazenska ovadba.

 Dolores je trenutno igrala v TV seriji Ruza vjetrova.

Komentarjev 3
  • svatne 20:07 23.oktober 2013.

    Lepo prosim: kaj pomeni biti bitko z življenjem? Po slovensko smo vedno povedali: "..za življenje" ali podobno. Komur grozi smrt, pa se bori s smrtjo, ne z življenjem. Sploh pa ni mogoče mimo nekega nenavadnega pojava, ki je vse pogostejši ...prikaži več zlasti pri osmrtnicah (bodo tudi to besedo nadomestili npr. s "poslovilnicami"), kjer vedno znova beremo, kako se je kdo "poslovil". Čudna sprevrženost! Menda je umrl ?

  • Magazin 16:50 23.oktober 2013.

    Hvala za komentar. Smo že popravili. Pozdrav.

  • YaKo 16:15 23.oktober 2013.

    kaj je zaj, 23 ali 32 letna? Dajte kdaj prebrat, kaj napišete žurnalovci!