Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

V redarko zalučal kamen

redar, redarji, kazen, Barbara Milavec
V sredo zvečer je neznanec s kamnom napadel in poškodoval mestno redarko.

"Včeraj zvečer se je nekomu tako zamerila redarka v radarju na Celovški cesti, da jo je kamenjal,“ nas je obvestil bralec. Ob tem se je vprašal, če smo res že tako daleč, "da se kamenja žensko samo zato, ker nosi uniformo“

Na policiji so nam potrdili, da so bili nekaj pred 21. uro obveščeni o kaznivem dejanju. Ugotovili so, da je neznana oseba v prednja leva vrata službenega vozila mestnega redarstva vrgla večji kamen. Pri tem se je razbilo steklo, kamen pa je poškodoval uslužbenko mestnega redarstva. Zoper storilca bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja. 

Na mestnem redarstvu so z dogodkom seveda seznanjeni. "Uslužbenka je utrpela lažje telesne poškodbe in je z današnjim dnem nastopila bolniški dopust. S strani mestne redarke je bila podana prijava kaznivega dejanja," je še dejal vodja mestnega redarstva Andrej Orač.

Komentarjev 4
  • primorka 20:08 06.oktober 2014.

    Vse po pravilih, se strinjam ampak, da pa pred bolnico pokasirajo največ in to na račun bolnih, se pa ne strinjam. Pri KC Lj. parkirna hiša najdražja, kje so tu meje dobrega okusa. Kamenje je metal v napačno osebo.

  • wester62 15:52 02.oktober 2014.

    če bi bili ljudje kultivirani upoštevali zakon in pravila,se ne bi nikomur nič zgodil in bi potem lahko ta denar porabili za kaj bolj pametnega. tako pa zaradi arogance in neumnosti denar dajajo občinam in državi. če so pravila se ...prikaži več jih treba držati in potem ne bi bilo nobenih kazni in hude krvi. to pa je barbarstvo zaradi lastne neumnosti. možno ,da kdaj tudi kaj redarji in policaji zašuštrajo a vseeno tako neumno pa res ni treba vesti.

  • mph 14:34 02.oktober 2014.

    Za kar pa jasno ni opravičila ....