Magazin > VIP
16 ogledov

V Rimu ubili znanega paparaca

Daniele Lo Presti EPA
Svetovno znan fotograf, ki je poslikal številne zvezdnike, je na ulicah Rima podlegel strelu.

V glavi 42-letnega fotografa Daniela Lo Prestija so našli en metek, kar bi lahko nakazovalo, da je postal žrtev v stilu mafijske usmrtitve. Na jugozahodu Rima so ga v mlaki krvi, z glavo obrnjeno v tla, našli njegovi prijatelji. Odpravil se je namreč na tek, tako kot je to počel vsak dan.

Med številnimi zvezdniki, ki jih je ujela njegova kamera, so bili med drugim Rihanna, Beyoncé in Scarlett Johansson ter modna oblikovalca Stefano Dolce in Domenico Gabbana na njuni jahti, najbolj pa se ga spominjajo po fotografiranju Brada Pitta z asistentko na Malti, kar je močno ujezilo njegovo dekle Angelino Jolie.

Policijsko poročilo navaja, da je bil ubit z enim samim strelom iz orožja malega kalibra. Lahko da je prišel v navzkriž z mafijo ali nekom, ki si res ni želel objave njegovih fotografij, so sporočili s policije. Policija še izključuje, da bi bil katerikoli zvezdnik, ki ga je fotograf slikal, povezan z njegovo smrtjo.

Lo Prestiju so že večkrat grozili. Pred petimi leti so mu neznanci zažgali avto ter grozili njegovi družini.

Pred mesecem je njegov kolega iz agencije La Presse Danilo Ceretti umrl v skrivnostni nesreči z motorjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.