Slovenija
16 ogledov

"Tekmeca je dovoljeno do konca uničiti“

Janez Janša Nino Verdnik
Na konstitutivni seji SDS je stranka prišla do zaključka, da so se v slabem mesecu razmere v Sloveniji drastično spremenile na slabše.

V resoluciji, ki jo je svet SDS danes soglasno sprejel, opozarjajo, da tranzicija v Sloveniji ni uspela. Kot pravijo, so se razmere od kongresa SDS pred enim mesece še poslabšale. "Nekatera opozorila, izrečena v naših kongresnih dokumentih še v pogojnikih, so se izkazala za dokončno potrjena. Tranzicija v Sloveniji ni uspela. V Sloveniji vladajo oligarhija namesto demokracije, korupcija namesto vladavine prava in organiziran kriminal namesto človekovih pravic. To stanje pa se celo dnevno spreminja na slabše. Preko dominantnih medijev in ostalega propagandnega aparata se ponuja koncept t.i. demokratičnega socializma, kar vodi v skrajno fazo, na katero opozarja Resolucija sveta Evrope: strmoglavljenje demokracije in obnovitev totalitarnega režima,“ so zapisali in zapisano podkrepili z "dokazi,ki jih je nemogoče spregledati."

Med drugim za dokaze navajajo:

• Za na stotine milijonov evrov posojil, ki so poniknila v nezavarovanih kreditih državnih bank, ni bil procesiran, kaj šele obsojen, še noben posameznik.
• Bivši predsednik države je brez demokratičnega postopka po lastni izbiri imenoval tri politično pristranske člane protikorupcijske komisije dvomljivih profesionalnih in moralnih kvalitet.
• Slovenija je postala pribežališče za balkansko narko mafijo in kriminalce z zvezami, obsojene v drugih evropskih državah. Za osumljence, ki so jih neposredno zalotili pri preprodaji ogromne količine mamil, dokazi iz drugih evropskih držav ne zadoščajo.
• Slovenska sodišča so pred kratkim obsodila enega poslanca SDS zaradi domnevno nezakonito izdane študentske nakaznice, drugega za domnevno goljufanje pri izpitu v šoli. Predsednik SDS je bil na prvi stopnji obsojen, ker naj bi neznanega dne na neznan komunikacijski način prejel neznano obljubo nagrade za SDS. Na drugi strani za konkretno obljubo darila pri poslancu SD, ki je bila posneta in dokazana, saj se je poslanec SD obvezal, da bo vložil oz. glasoval za predlog v zameno za 100.000 evrov, po več kot treh letih od javnega prikaza video posnetka njegovega ravnanja ni bila vložena niti obtožnica, kaj šele, da bi bil obsojen.
• Pomočnik komandirja policijske postaje v Ljutomeru je leta 2006 iz službenega računalnika poslal takratnemu predsedniku vlade J. Janši grožnjo z likvidacijo in bil zato odpuščen iz službe. Delovno sodišče ga je rekordno hitro vrnilo nazaj v uniformo in ga spet oborožilo. Kazenski sodni postopek proti storilcu je predsednik sodišča v Ormožu zastaral. Tožilstvo pa je nedavno tega predsednika sodišča opralo vsake krivde in zavrnilo njegov pregon.

Več lahko preberete TUKAJ.

"Obsodili nedolžnega"

Kot nadalje pravijo, je največja grožnja demokraciji pri nas "nereformiran pravosodni sistem, ki ga obvladujejo sile bivšega totalitarnega režima in različni koristoljubni lobiji.“ "Dolga leta smo spremljali afero o Patrii, ki je za las podobna drugim izmišljenim aferam, kot so 'Trgovina z orožjem' in 'Depala vas', in s katerimi se vedno znova skuša dokončno diskreditirati in odstraniti predsednika Slovenske demokratske stranke. /.../ Za politične procese posebej izbrani tožilci sodniki so očitno sposobni vsega! Tudi tega, česar normalen človek, ki premore vsaj kanček vesti, nikoli ne bi mogel storiti: obsoditi očitno nedolžnega človeka!“ so še zapisali in se ob tem spomnili na prakso Dachavskih procesov. "A celo takrat so se potrudili vsaj podtakniti lažne dokaze, izsiliti lažno pričevanje ali pa obdolženca mučiti, dokler ni sam priznal izmišljenega kriminalnega dejanja.“

 
Komentarjev 44
  • PIKO5 21:32 19.julij 2013.

    Janez Janša mi smo s tabo, zrušit komunizem in banditizem in ga zbrisat z lica zemlje.salatarje in opankarje pa poslat od koder so prišli....

  • Veteran 20:03 19.julij 2013.

    V Sloveniji so se razmere drastično spremenile tudi po tvoji zaslugi dragi Janša oz. po zaslugi posameznikov v stranki, ki so samo grabili in se niso ozirali na slovenski narod. Konec koncev to delate še danes, če le morete!

  • JANEZON 09:00 04.julij 2013.

    Upam da je konec blizu,bomo imeli čas za reševanje težav,katere si nam nakopal na glavo,pizdun..........