Svet
9 ogledov

V sodni dvorani napadel hčerkinega morilca

Van Terry Michael Madison Prtscr Youtube
Serijski morilec Michael Madison je s porogljivim nasmeškom spremljal pričanje očeta ene od žrtev, zaradi česar ga je oče napadel.

Van Terry je pred sodiščem nagovoril moškega, ki je mučil in umoril njegovo 18-letno hčerko Shirelldo Terry. "Zdaj se najbrž od nas pričakuje, da temu klovnu, ki je posegel v naše družine, vzel mojega otroka, v srcu odpustimo," je rekel Terry in se obrnil proti Madisonu. Morilec se je v tistem trenutku porogljivo nasmejal, zaradi česar je oče skočil proti njemu. 

"Pogledal me je in se smejal. Bilo je tako nespoštljivo. Pomislil sem, kako je pohabil mojega otroka, jo rezal, ko je bila še živa in bila v grozljivih bolečinah. Ne vem, če sem razmišljam o tem, da bi skočil proti njemu, vedel sem, da ga hočem," je za Fox 8 dejal oče. Ali bodo zoper očeta ukrepali še ni znano. Kot pravi sam, ga ne moti, če bo kaznovan za svoje dejanje, saj je storil, kar se mu je zdelo prav. 

Umoril tri ženske

Madisona so spoznali za krivega umora treh žensk, 18-letne Shirellde Terry, 28-letne Shetishe Sheeley in 38-letne Angele Deskins. Pred tremi leti so našli njihova pohabljena trupla v bližini Madisonovega doma. Storilec je bil leta 2002 vpisan na seznam spolnih prestopnikov, ko je bil obsojen zaradi poskusa posilstva. 

Zagovor njegovih odvetnikov, da so za njegovo vedenje krive zlorabe v otroštvu, ni prepričal ne porote ne sodnice. Sodnica Nancy R. McDonnell, ki v svoji 20-letni karieri še ni obsodila nikogar na smrt, se je v tem primeru odločila poseči prav po tej možnosti. Kot je dejala ob pojasnilu, je bila osupla zaradi "popolne nehumanosti tega, kar lahko en človek naredi ne le enemu ampak trem ljudem"

 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.