Magazin
149 ogledov

V spovednici izgubila zavest, zdravnik jo je obiskal trinajstkrat

jadranka
1/4
Voyo
To so manj prijetni dogodki v hiši BB, ki so jih producenti skrili pred javnostjo.

Jadranka Lisjak, 44-letna kuharica iz Primorske, je bila še pred nekaj meseci veliki večini Slovenk in Slovencev povsem neznan obraz. A vse se je spremenilo, ko je Jadranka marca vstopila v šov Big Brother.

Gledalci smo jo spremljali v številnih situacijah. Kot veseljakinjo, ženo, ljubimko, prijateljico, sovražnico, kuharico …, vendar pa se je za štiri stenami spovednice dogajalo nekaj veliko hujšega, kar sta produkcijska ekipa in Pop TV gledalcem šova prikrila.

Jadranka se je v času bivanja v hiši Big Brother soočala s številnimi zdravstvenimi težavami, v spovednici jo je kar trinajstkrat obiskal zdravnik, trikrat so jo odpeljali v ljubljanski Klinični center, enkrat na slikanje k specialistu, enkrat k ginekologu in enkrat na redni pregled, zaradi operacije na želodcu, ki jo je prestala pred tremi leti.

"Zdravnik je prišel v spovednico, kamero so izklopili. Odkrili so mi žolčne kamne, celo padla sem v nezavest, 37 sekund nisem bila prisebna. Takrat so takoj klicali rešilca in nekaj ur sem preživela v Kliničnem centru, kjer sem dobila infuzijo, da sem prišla k sebi. Velikokrat sem bila zunaj, a nobenemu stanovalcu nisem smela povedati, kam in zakaj sem odšla. Doma teh težav nimam. Res sem si želela domov, a so me prepričali, da imam veliko občinstva, ki me podpira in da kaj bo na to rekla Slovenija. Zdržala sem, čeprav sem bila sita vsega. Zdravnik sicer ni rekel, da bi morala zapustiti hišo, predpisal mi je le čim več počitka," nam je zaupala Jadranka.

Kar petkrat zapustila hišo BB

A nekdanja tekmovalka, ki je izpadla iz šova Big Brother, pravi, da ne bi ničesar spremenila in da so člani produkcijske ekipe za zdravstvene težave stanovalcev odlično poskrbeli: "Za nas so poskrbeli maksimalno, še več kot je bilo potrebno. Če so videli, da sem slaba, so me takoj poklicali v spovednico in mi priskrbeli zdravniško pomoč. Zdravstvena oskrba je bila popolna, za vsako stvar je prišel zdravnik, saj so vedeli, da sem imela operacijo želodca in da imam težave. Imela pa sem še kup drugih težav. En teden sem bila zaprta, imela sem slabo kri in vodo, ginekološke težave, krvavela sem neobičajno dolgo, a jaz pravim, da je to vse psiha. Zato, ker si zaprt v hiši in organizem ne deluje tako kot je potrebno. Edino s hrano ni bilo težav, te je bilo dovolj in je bila dobra. Še preveč smo jedli."

Opisala pa je tudi svoje obiske pri zdravnikih, kjer jo je prepoznalo veliko oboževalcev: "Na hodniku so me ljudje prepoznavali, a z njimi nisem smela spregovoriti niti besede, samo kimala sem, oni pa so me spraševali, če je šova konec. Sara iz produkcije, ki je hodila z menoj na preglede, jim je nato povedala, da se ne smem pogovarjati. Precej ljudi me je videlo, sploh v Kliničnem centru."

Komentarjev 4
  • uni65 21:27 11.junij 2016.

    Z čim futrate bralce ?

  • Stripy11 14:48 11.junij 2016.

    Hipohondrično - psihotična LAJDRA-nka...

  • Avatar mike1968
    mike1968 13:21 11.junij 2016.

    http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/207395/slovenski-resnicnostni-sovi-2016-ii