Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

V Srbiji ugrabili 12-letnika

stefan MUP
Vas Banatska Subotica je še vedno v šoku. Ugrabili so namreč 12-letnega Stefana Ilića, ki ga sedaj vsi mrzlično iščejo.

Vsi člani njegove devetčlanske družine so bili včeraj odvedeni na policijsko postajo, kjer so jih zaslišali. Dečkova starša sta tam ostala, saj njuno pričanje menda ni prepričalo preiskovalcev. Poleg očeta in matere je tam ostal tudi mlajši brat 12-letnika, ki je bil priča ugrabitvi.

Vaščani pravijo, da tistega dne niso opazili sumljivih neznancev ali temnega avtomobila, v katerega naj bi stlačili fanta. "Slišala sem krike: 'Babica, Stefan je izginil.' Takoj sem poklicala policijo. To je bilo v soboto, okoli 12.30. Grozno, še zdaj ne morem verjeti, kaj se je zgodilo. Danes me je že večkrat poklicala Stefanova učiteljica in me vprašala, če je že kaj novega. Stefan je krasen otrok, najdragocenejši od vseh. Šola mu ni šla dobro od rok. Z očetom je večkrat pazil na ovce,“ je povedala soseda.

Starša naj bi živela nomadsko življenje, še pravijo sosedi. Selila sta se iz mesta v mesto in denar služila tako, da sta pasla ovce.

Dve teoriji
Policisti naj bi celo jutro pregledovali reko Karaš, ki teče poleg vasi, in bližnji gozd. Nadzor so poostrili tudi na meji in pregledovali avtomobile.

Imajo pa še eno teorijo, o kateri se po vasi največ šušlja. Po tej teoriji naj bi bila v izginotje vpletena starša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.