Šport > Nogomet
47 ogledov

V streljanju umrl 26-letni navijač

policija bosna ščit čelada EPA
Bosanski možje v modrem so prijeli osumljenca, ki naj bi v navijaških prostorih nogometnega kluba Željezničar ubil 26-letnega navijača. Po prvih podatkih gre za starega znanca policije.

Nogometni klub Željezničar Sarajevo je pretresel incident, v katerem je življenje izgubil 26-letni Mirza Raščić. Tragedija se je zgodila le dan po tem, ko so na severni tribuni domačega stadiona Grbavica našli nahrbtnik z bombo, katerega so s pravočanim posredovanjem policije odstranili brez posledic.

Možje v modrem so že prijeli navijača, ki naj bi bil odgovoren za streljanje v navijaških prostorih srajevskega kluba. Dnevni avaz poroča, da gre za Izudina Tahirovića, ki na profilni fotografiji svojega Facebook računa pozira, ne boste verjeli, s pištolo.

Navijača Željezničarja naj bi se sprla v navijaških prostorih kluba, nakar so zadoneli streli. Raščića so nemudoma prepeljali v bolnišnico, vendar je na poti umrl.

''Vodstvo nogometnega kluba Željezničar je pretreseno zaradi incidenta, ki se je zgodil v prostorih združenja navijačev FK Željezničar. Ostro obsojamo vse oblike nasilja in pozivamo državne inštitucije, športna združenja in iskrene ljubitelje nogometa, da sem nam pridružijo v boju proti nasilju. V teh težkih trenutkih izrekamo sožalje družini nesrečnega navijača,'' so zapisali v klubu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.