Slovenija > Črna kronika
6 ogledov

V strelskem pohodu osem mrtvih

Strelski pohod v Missouriju
1/4
EPA
Moški hodil od hiše do hiše in ubil sedem ljudi.

Ameriška policija poroča o krvavi tragediji, ki se je zgodila v majhnem kraju Missouri s približno 50 prebivalci v bližini mesta Tyrone v zvezni državi Pensilvanija. 36-letni moški je odšel na strelski pohod od hiše do hiše in pri tem ubil sedem ljudi, nato pa sodil še sebi.

Policija je moškega identificirala kot Josepha Aldridgeja, ki je živel nekaj kilometrov stran v mestu Tyrone. Motiv streljanja še ni znan, prav tako ne, v kakšnem razmerju so bile žrtve do strelca. Policija je potrdila, da so v našli mrtvo tudi njegovo mamo, ki pa naj ne bi umrla nasilne smrti. Zanikala je domnevo, da je njena smrt sprožila streljanje.

Motiv preiskujejo

Policija je bila o dogodku obveščena okoli desete ure zvečer po lokalnem času, ko je dobila klic iz ene od sosednjih hiš, kjer se je odvijala tragedija. Moški, ki ne želi biti imenovan, je policijo poklical potem, ko je do njega prišlo dekle in vpilo, da so streljali na njene starše. Ko je prišla policija, so bili že mrtvi, prav tako še pet drugih oseb. Žrtve so bile stare med 47 in 52 let. Missourijska skupnost je šokirana.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.