Magazin > VIP
34 ogledov

V tej obleki je postala žena znanega pevca

Chrissy Teigen Instagram Chrissy Teigen
Preteklo soboto sta usodni da dahnila tudi manekenka Chrissy Teigen in priljubljeni pevec John Legend.

John in Chrissy sta si večno zvestobo obljubila ob italijanskem jezeru Como pred 125 svati, med katerimi so bili tudi zvezdniki Kanye West, Quincy Jones, Stevie Wonder in Brooklyn Decker, poroča ameriški časnik People.


Sedemindvajsetletna manekenka Chrissy je nosila klasično belo obleko brez naramnic priznane modne oblikovalke Vere Wang, s katero se je pohvalila dan po poroki, ko je na Instagramu objavila fotografijo sebe kot neveste. Sicer pa se je Chrissy kasneje preoblekla še v dve kreaciji znane oblikovalke.

Viri poročajo, da poroka ni bila pravljična le zato, ker je zajemala italijanske specialitete in romantičnen pogled na jezero, temveč tudi zato, ker je ženin po uradnem delu sedel za klavir in svoji novopečeni ženi zaigral pesem All Of Me, ki jo je napisal samo zanjo. "Vsi so imeli solzne oči, bilo je prečudovito," je izdal vir. To pa ni bila edina pesem, ki je ta večer priklicala solze. Nevesta je namreč zajokala, ko je didžej zaigral pesem Love On Top pevke Beyoncé. "Beyoncé sem oboževala že prej, potem ko jo je didžej zavrtel na moji poroki, pa jo obožujem še bolj!" je Chrissy zapisala na svojem Twitterju dan po poroki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.