Magazin > VIP
619 ogledov

V tragični nesreči umrl novinar Planet TV

Kocijančič Anže Petkovšek
Na gorenjski avtocesti Ljubljana – Vodice sta trčila osebno in tovorno vozilo. V nesreči je umrl novinar družabne kronike in voditelj Filip Kocijančič.

Njegovo smrt je na Facebooku sporočilo Kocijančičevo dekle Jinny Ribič. "Ne vem kaj dela sredi avtocete v vodicah stoječ kamijon. S Petro sva se skoraj zaletele. Za Filipa je bilo usodno. Zame proti naravi,“ je zapisala Ribičeva.

39-letni Kocijančič, novinar Planet TV, je včeraj poročal s prireditve Miss Slovenije 2014.

Do nesreče je prišlo na avtocesti pri izvozu Ljubljana – Šmartno; Kocijančič je vozil iz smeri predora Šentvid proti Povodju. V smeri njegove vožnje je bila zaradi odpravljanja posledic nesreče, do katere je prišlo nekaj ur pred tem, postavljena začasna svetlobna prometna signalizacija, ki je opozarjala, da je prehitevalni pas zaprt.

Slavni se odzivajo na smrt

Na Kocijančičevo smrt se na družabni omrežjih že odzivajo slovenski estradniki.

"Predragi Filip... obnemela sem! ....Shranila bom skupne trenutke in si želela, da naše sočne in iskrive pogovore nadaljujemo nekoč, nekje...Danes je svet izgubil nekaj barv, čarobnosti in smeha... Pogrešala te bom!" se je od Kocijančiča poslovila Saša Lendero.

"Prvi, ki si me včeraj objel na dogodku, takoj ko sem v ihti in zamudi prihitela na Miss Slovenije, z vedno lepo besedo in kup tvojimi forami, ki so vedno znova nasmejale človeka. Kar ne morem verjeti, da te ni več med nami Filip Kocijancic. Vem, banalno zveni in ponavljamo se, ampak zaslužiš si vsako lepo besedo, od vseh nas ki smo te poznali... R.I.P. dragi prijatelj...,“ pa je na Facebooku zapisala Iris Mulej, ki je včeraj sedela v žiriji izbora Miss Slovenije 2014.

Tudi Sanjo Grohar je vest o nesreči pretresla: "Filip moj rečt da ni res my big bro... Imela sva ups and downse like all friends do...ampak veže naju tolk lepih spominov..tolk sva preživela skupi, tolkrat sva si pomagala...tolk mi je hudo, ker se nikol več ne bova smejala najinim foram tako kot zadnjič. V solzah pišem te misli in te ulice Londona po katerih hodim zdaj bodo vedno imele spomin na moje zadnje besede tebi. You will be deeply missed ...your "lil' sis" #heartbroken #RIP.“

"Šokirana...Še par dni nazaj pri meni na kavi, danes te ni več med nami Počivaj v miru dragi prijatelj Filip !" se je na Twitterju oglasila Daša Podržaj, fotograf Črt Slavec pa je na Facebooku zapisal: "Razlika ene ure med tem, ko se do solz nasmejiš in ko tega človeka ni več med nami. Filip, poznala sva se 30 let in niti ena sekunda tega poznanstva ni minila brez smeha. Vedno si bil 110% do mene. Počivaj v miru.“

"Ne pozabi na nas...tam nad oblaki... Smej se našim neumnostim in ne bodi len - vsake toliko se le spusti k nam z vetrom in se nam sprehodi skozi misli...ker boš vedno s spomini narisal nasmeh na obraz. Ti to znaš. Pogrešali te bomo dragi Filip. J," je zapisal Jan Plestenjak

Tudi Nina Pušlar se je poslovila od novinarja: "Dragi Filip, kot najstnica sem tvoj tako prepoznaven glas poslušala na naši lokalni radijski postaji, dan po zmagi v Bitki talentov pa si z mano opravil prvi intervju. Kasneje do danes še mnogo njih... Svoje delo si vedno opravljal zelo srčno in spletli smo lepe vezi, kar se v svetu šov biznisa in novinarstva ne zgodi prav pogosto. Pogrešala bom tvojo zagnanost, dostopnost vedno in povsod in tvoj malce hripav glas, zaradi katerega sem te večkrat iz poklicne deformacije opozarjala, da govori tišje in manj...ampak ti si enostavno rad govoril. Se vidimo nekoč, nekje...dragi prijatelj!"

"Filip Kocijančič se je danes smrtno ponesrečil v prometni nesreči. Spoznal sem ga, ko je z mano pred leti delal prvi intervju. In po tistem sva postala prijatelja. Eden redkih novinarjev, ki je lahko o tebi vedel več a znal stvari zadržati tudi zase. Delal je non stop, nikoli spal, v vsaki stvari iskal rešitve in ne problemov, ... še včeraj sem ga klical valjda za uslugo - Filip a mi lahko pripelješ novo Miss Slovenije v studio na intervju. Ona je tle - njega ni. Filip hvala ti - prišla je. In ja tako bo, kot si včeraj rekel - ne bom ji postavljal takih vprašanj da bo izpadla ''glupa'' ... Si moreš mislit - niti vedel ni katera bo zmagala - A če ti jo pripeljem je prosim ne narest ''glupo'' ... Naj bo zabavno ... Se bom potrudil - mogoče pa posluša," pa so besede, ki jih je na družabnem omrežju zapisal Denis Avdić.

Komentarjev 3
  • gift 14:16 14.september 2014.

    Jinny je psihično in finančno na tleh...

  • d 16:47 12.september 2014.

    Mene bolj kot njegova smrt zanima kaj je delu matorac s to 20 letni frajlo ... fak

  • frogstomp 09:49 12.september 2014.

    pokojnemu spokoj. poznal bežno, ko sm delal v eni kopirnici v kranju je vedno puščal visoke "napitnine".