Slovenija > Črna kronika
27 ogledov

V trčenju umrl voznik

Prometna nesreča Andrej Leban
Trčila tovorno in osebno vozilo, voznik osebnega vozila umrl. Dva tedna po nesreči je umrla tudi 74-letna peška.

Na Šmarski cesti nad Koprom, v bližini križišča za Paderno, se je zjutraj zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba. Cesta je še vedno zaprta za ves promet, obvoz za osebna vozila je urejen po stari Šmarski cesti, so sporočili s Policijske uprave Koper.

79 letni domačin je vozil  osebni avtomobil iz smeri Kopra proti Šmarjam in zavijal v levo za dovoz do stanovanjske hiše, pri tem pa je zaprl pot tovornemu avtomobilu s priklopnikom, ki ga je iz nasprotne smeri vozil 27 letni voznik iz Kranja. V trčenju je bil voznik oebnega avtomobila tako
hudo telesno poškodovan, da je na kraju umrl.

Promet je bil zaprt za vsa vozila do 9.50 ure. Do 10.35 ure, ko je bil promet sproščen, je nato potekal izmenično enosmerno.

Poškodbam podlegla tudi peška iz Idrije

Iz UKC Ljubljana so sporočili, da je poškodbam je podlegla tudi 74-letna ženska, ki je bila 5. novembra 2014 okoli 17 ure kot peška udeležena v prometni nesreči v Idriji. Prometna nesreča se je zgodila v Idriji v Lapajnetovi ulici v bližini tamkajšnje avtobusne postaje. 50-letni voznik tovornega avtomobila je peljal iz smeri Vojkove ulice proti središču Idrije. Ko je pripeljal do prehoda za pešce, je z njegove leve strani prehod za pešce pravilno prečkala 74-letna ženska, omenjeni voznik pa je vanjo trčil in jo zbil po tleh

 

Idrijski policisti bodo zoper povzročitelja prometne nesreče podali kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.