• Sre 17 do 28 °C
  • Čet 19 do 24 °C
  • Pet 18 do 24 °C
več na vreme.net

Četrta sezona

0 komentarjev

V Usodno vino prihaja legendarni obraz malih zaslonov

V novi sezoni Usodnega vina bomo spoznali dva nova lika.

K. D. / Ljubljana

 

(Foto: Anže Petkovšek)

 

Četrti ponedeljek v januarju, 23.1., prihaja nova, že četrta sezona priljubljene slovenske serije Usodno vino. Kot so nam povedali na POP TV je pred nami veliko nepredvidljivih zapletov in nove ljubezenske zgodbe.

Spoznali bomo tudi dva nova lika, Maks Zorc in divja Šantal. Kot so sporočili iz največje komercialne televizije bo v čevlje Maksa stopil legendarni Pavle Ravnohrib, Šantal pa bo uprizorila Lara Jankovič.

 

"Maks Zorc je podjetnik, milijonar, ki sicer živi v Kanadi, vendar je še kako povezan z delom druščine v Pomjanu. Vrnil se je, da bi maščeval smrt svoje mame. Ima kup izjemno pozitivnih lastnosti, a kruto otroštvo, ki ga je preživel v sirotišnici, ga je globoko zaznamovalo. Za dosego svojih ciljev manipulira z vsemi, ki mu prekrižajo pot. Nina Ivanič me je kmalu opozorila, da bova zagotovo imela kako skupno žgečkljivo sceno. Vzkliknil sem: 'Kaj se mi dogaja na stara leta, lepotice skačejo okrog mene.' Nina pa mi je odvrnila: Nič si ne domišljaj! Že šesti po vrsti boš, ki ga bo Ines najbrž ovila okrog prsta!“ je povedal Ravnohrib.

Lara pa je o zapeljivki Šantal povedala: "Prihaja Irena Vovk alias divja Šantal. Je simpatična, zgovorna, brez dlake na jeziku, ljubiteljica noči. Postala bo svetovalka za moško-ženske odnose, ker ne želi več biti lahka punca. S svojim stilom oblačenja in obnašanja nehote meša štrene, čeprav jih ne želi.“

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima