Magazin > Odnosi in prosti čas
459 ogledov

V vašem imenu se skriva vaša usoda

Ženska srečna Fotolia
O vas veliko razkriva rojstni datum, a tudi vaše ime.

Na list papirja napišite svoje ime in priimek ter vsaki črki pripišite vrednost. Vsa števila seštevajte, dokler ne dobite enomestnega števila.

1 – A, I, J,
2 – B, K, R, S, Š
3 – C, G, L, Đ, Ć
4 – D, M, T,, Č
5 – E, H, N,
6 – U, V,
7 – O, Z, Ž
8 – F, P

Primer: Ana Novak
1+5+1+5+7+6+1+2 = 28
2+8= 10
1+0= 1

Pomen števila 1
Število idealista in rojenih voditeljev, ki jih odlikujeta tudi pogum in ustvarjalnost. Enke so odločne, inteligentne, optimistične, živahne in ambiciozne, a tudi egocentrične. Število ena je tudi število novih začetkov, akcije in ljudi, ki se ne branijo sprememb.

Pomen števila 2
Gre za pozorne, občutljive, a mentalno uravnovešene osebe. So odgovorni, potrpežljivi, skromni in polni ljubezni. So idealni zakonski partnerji. So sramežljivi, vedno pripravljeni na sodelovanje in kompromise. Zelo dobro delujejo v timu.

Pomen števila 3
Osebe, ki ji zaznamuje število tri, so optimisti, zelo zgovorni in ustvarjalni. Okolica jih obožuje, saj so veseli in zabavni, znajo pa biti tudi površni. Trojka je število ustvarjanja. Znana je po tem, da za vsako težavo najde rešitev.

Pomen števila 4
So praktični, iskreni in disciplinirani. So tudi dobri organizatorji, a pretirano previdni in sumničavi. Ker jim primanjkuje samozavesti, velikih ciljev nikoli ne dosežejo. Štirica je število tradicije in ugleda. Osebe, na katere vpliva to število, so dobri prijatelji in tudi starši.

Pomen števila 5
Število pet je število svobode in navdušenja. Gre za pametne, čutne in zanimive ljudi, ki se lahko pohvalijo tudi s pustolovskim duhom. Na žalost so včasih preveč impulzivni in prepirljivi. Petica je število spremembe, priložnosti in tveganj.

Pomen števila 6
Skrbni, odgovorni in vestni. Sicer so zelo ljubeznivi, včasih pa jih popade slaba volja in na plano pride njihova malo bolj diktatorska plat značaja. Kljub temu jih imajo vsi radi, saj slovijo po velikodušnosti in požrtvovalnosti za druge. Šestica je številka vseh oblik ljubezni. 

Pomen števila 7
Gre za modre in inovativne ljudi, ki ljubijo analiziranje. Radi kritizirajo, so cinični, a včasih so tudi površni. Radi imajo samoto, zanimajo za misticizem in umetnost. Veliko največjih umetnikov ima srečo, da nanje vpliva to število. Imajo dober okus in večinoma so privlačnega videza.

Pomen števila 8
Gre za močne osebnosti, ki se zanašajo le nase. So tudi zelo inteligentni in veliki materialist. Ne poznajo srednje poti – ali so na vrhu ali pa na dnu. To je število bogastva, uspeha in organizacije. Zelo so osredotočeni na posel.

Pomen števila 9
Te osebe so zaključile karmični krog in se od tega veliko naučili. So tolerantni, dobrega srca in šarmantni. Radi sodelujejo pri humanitarnih akcijah in imajo zelo razvito intuicijo. Privlačijo jih teme, ki so povezane z duhovnostjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.