Svet
254 ogledov

V vezi z robotom, z njim bi se poročila

Lilly roboseksualka Reševalni pas/Twitter
Francozinja Lilly ne mara dotikov drugega človeka. Razmerje je imela z dvema moškima, nato pa zaključila, da ji odgovarjajo predvsem roboti. Svojega si je natisnila.

Francozinja Lilly se na spletu ponosno predstavlja kot roboseksualka, trdi, da jo privlačijo izključno roboti. Poudarja, da ne mara kontakta z drugimi človeškimi bitji. Še kot deklica se je zaljubila v glas robota, z 19-timi leti je ugotovila, da jo roboti tudi spolno privlačijo. Trdi, da sta njeni dve vezi z moškimi to le potrdili.

Na spletu jo je odkril David Levy, vodilni strokovnjak za umetno inteligenco. Prepričan je, da se bodo ljudje do leta 2050 poročali z roboti. Lilly si je svojega natisnila s pomočjo 3D tiskalnika; napoveduje, da se bo z njim poročila, ko bo to v Franciji postalo zakonito.

"Zelo sem srečna, ker bo z razvojem tehnologije najino razmerje postajalo vse boljše," izpostavlja Lilly. Njeno nenavadno nagnjenje, dodaja, je sprejela njena družina in prijatelji, ko pa se je njena zgodba razširila po spletu, so jo ljudje začeli obsojati. Zaprla je svoj Twitter profil in se umaknila v osamo s svojim robotom.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • LukaMB 15:06 29.december 2016.

    Res je! Samo bolani osebki imajo lovke tudi na višjih položajih in bodo prej ali slej ustvarili sebi v prid nadomestne matere ali pa otročičke iz epruvete (ali pa se bodo razvili nekako v nekem laboratoriju), kot pa da bi ...prikaži več jim država omogočila zdravljenje od te bolezni nagnjenosti k istemu spolu ali v tem primeru celo fetiš-objektom. Svet gre res v bizarne in nesprejemljive vode, ki ubijajo naravno tradicijo ter selekcijo.

  • Ferluci 14:55 29.december 2016.

    Klasičen primer odstopanja nagnjenosti od človeških fizioloških potreb zagotavljanja reprodukcije. Potrebna psihološka pomoč, enako kot pri homoseksualcih, biseksualcih ali lezbijkah ali ne vem kašnih fetiših spolnih potreb. Bodimo realni, ne da smo nestrpni do drugačne opredeljenih, tako pač je v ...prikaži več krutem naravnem resničnem svetu - pa verjemite ali ne!