Slovenija > Črna kronika
37 ogledov

V vozilu zgorela oseba

Goreč avtomobil Shutterstock
Ponoči je zagorelo osebno vozilo, v katerem je bila ena oseba, ki je umrla.

Policisti OKC PU Nova Gorica so bili ob 0.17 s strai Regijskega centra za obveščanje obveščeni o požaru osebnega avtomobila na območju naselja Temljine v Baški grapi na Tolminskem. Na kraj požara so bili s strani pristojne službe napoteni tudi gasilci PGD Kneža, ki so požar dokončno pogasili.

"Osebno vozilo je v celoti pogorelo, v njem pa tudi ena oseba na voznikovi strani. Z ogledom kraja tragičnega dogodka so policisti ugotovili, da se je pogorelo osebno vozilo nahajalo približno en kilometer od naselja Kneža v smeri vasi Grahovo ob Bači (približno 5 metrov od regionalne ceste št. 403) na desni strani večjega makadamskega izogibališča (približno sto metrov za križiščem Temljine)," so nam povedali na PU Nova Gorica.

Kriminalistična preiskava še poteka. Identiteta pokojnega bo znana po opravljenem identifikacijskem postopku. Odrejena bo sodna obdukcija. Na kraju dogodka je bil tudi zdravnik, ki pa je lahko le potrdil smrt zaenkrat še neidentificirane osebe. 

Več o vzrokih smrti bo znano po opravljeni odrejeni sodni obdukciji. Kriminalistična preiskava okoliščin požara osebnega avtomobila in najdbe zoglenelega trupla s strani policije še vedno poteka, so nam še povedali.

dezurni@zurnal24.si

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.