Magazin
147 ogledov

V zahvalo sem ga zadovoljila

seks pisarna Shutterstock
Že od nekdaj sem po duši avanturistka, kar pa svojim fantom pač nisem mogla povedati.

Vsaj ne vsem, sicer bi mi drug za drugim ušli od strahu. V meni se je nabirala silna želja po raziskovanju, tako v spolnosti kot tudi krajev na tem našem modrem planetu. Ljubila sem se že z dekleti in fanti, pa moram reči, da še danes ne vem, kdo mi je bolj pri srcu. Kadar me prime, da bi se ljubila s punco in se znajdem v situaciji, ko mi je kakšna dejansko zelo všeč, se težko uprem nagonu in želji.

Prav zaradi te dvoje avanturistične žilice sem se pred meseci z nekim poslovnežem znašla v Panami. Ko sva se spoznala, mi je prodajal zgodbice, da ima tam neko pravljično hišo z bazenom, a sem se mu samo smehljala in odgovarjala, da ne verjamem, dokler ne vidim. Niti v sanjah si nisem mislila, da jo bom kdaj v resnici videla. Padlo je povabilo in naslednji dan sva bila že na letalu, ki je letelo proti paradižu. Celotno pot sem zajemala sapo, kot da še vedno ne bi mogla dojeti, kaj se mi dogaja. Let je bil prijeten in ko sva se s taksijem pripeljala do cilja sem bila osupla kot še nikoli. Prav zares je držalo vse, kar mi je obljubljal. Velika bela vila, obdana z živim zelenjem, skrita od oči javnosti je stala tam samo za naju. Ne spomnim se, da bi bila že kdaj tako srečna kot takrat. Preoblekla sem se v kopalke in se čudila, ko sem hodila okoli po posestvu in občudovala okolico, bazen in vse ostalo. Tudi obala s kristalno čistim morjem je bila na dosegu roke. Dejal je, da mora po opravkih in naj se počutim kot doma. Ves dan sem plavala, hodila ob morju in se še naprej čudila pravljici, v kateri sem imela glavno vlogo. Vrnil se je pozno popoldan in me zalotil pri preoblačenju kopalk. "Ostani gola,“ sem zaslišala izza hrbta. "Mene ne moti.“ Obrnila sem se in mu odvrnila: "Verjamem."

Brez kančka sramu sem stala gola pred njim in mu kazala svoje telo kot neke vrste zahvalo za vse tisto, kar mi je nudil. Poprej se nikoli nisva zapletla v kakšno intimo, bila sva le prijatelja. Imela sem ga za simpatičnega nakladača, zdaj pa je v meni vrelo kot še nikoli. Počutila sem se, kot bi se znašla na koncu sveta, na najlepšem kraju tik pred nebesi in ostala gola tako v smislu oblačil kot tudi skrbi in ostalih tegob, ki sem jih vlekla za seboj. Brezskrbnost je bila že kar malce strašljiva, saj me je v vsakem primeru še čakala pot nazaj domov. No ja, morda pa tudi ne.

Stopila sem proti njemu in se ustavila tik pred njim. Zapeljivo sem ga pogledala v oči ter čakala, da stori prvi korak. Njegove dlani so se nenadoma znašle na mojem hrbtu, potem pa kmalu na zadnjici.

"Danes je bil uspešen dan,“ je ciljal na posel. "Spodobilo bi se, da se tako tudi zaključi.“
Potem sva se strastno poljubila in malo je manjkalo, da bi naju pomanjkanje ravnotežja spravilo v bazen. Pohotno je grabil za mojo zadnjico in me stiskal k sebi, jaz pa sem hlastala po njegovih ustnicah, po jeziku in si že domišljala, kako mu sesam čvrstega tiča, ki je ravno takrat pokukal iz hlač. V odpenjanju gumbov sem prava mojstrica, zato sem se ekspresno hitro prebila v njegove spodnjice. Pokleknila sem v travo in si postregla s tičem zavidljivih dimenzij. Bil je nakladač, a očitno je marsikaj tudi držalo. Z jezikom sem se igrala okoli povsem nabrekle, gladke glavice lepega uda, jo ljubkovala in ga spravljala v stanje popolne vzburjenosti. Grabila sem ga za polna moda in uživala v trzajih, v katere sem ga spravila. Slišati je bil neučakan in nenadoma me je prijel pod pazduhe ter me dvignil na noge. Potem so njegove dlani spolzele po mojem telesu do bokov, katerih so se prsti krepko oprijeli. Obrnil me je od sebe in potisnil naprej proti nizkemu zidu, za katerim je rasla palma. Čutila sem njegov pogled na napeti zadnjici, njegov jezik med ritnicama in tri prste v povsem mokri češplji. Nato mi je vanjo zabil svojega orjaka. Brez pretirane zadržanosti, grobo in na vso moč. Zaječala sem in se z rokami lovila za palmino deblo, on pa je od zadaj naletaval vame, kot bi se mu povsem utrgalo. Že dolgo nisem tako močno uživala, kričala opolzkih besed ter sikala, naj me nabije na tistega velikega tiča do konca. Kljub temu, da mi je bilo kasneje malce nerodno zaradi tega, pa sem nedolgo zatem, v prelepi sobi, sredi ogromne postelje to storila še večkrat znova in znova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.