Svet
83 ogledov

V zaklonišču ministrstva gojili konopljo

konoplja Wiltshire Police
Ko je angleška policija vstopila v podzemne prostore, so naleteli na 20 prostorov, namenjenih gojenju konoplje.

Policija v Wiltshiru je med policijsko akcijo preiskala nekdanje podzemno zaklonišče obrambnega ministrstva, ki je bilo zgrajeno v 80. letih prejšnjega stoletja. Zgradili so ga, da bi lokalne veljake in vladne uslužbence zavarovali v primeru jedrskega napada. 

Prostori so bili dobro zavarovani, zato so policisti počakali, da so jih osumljenci zapustili, jim takrat odvzeli prostost in z njihovimi ključi vstopili v podzemne prostore. Tam so v dveh nadstropjih našli 20 prostorov, od katerih jih je bila večina preurejena v prostore za gojenje konoplje. Našli so več tisoč sadik rastlin, za katere bi na trgu dobili okoli milijona funtov. 

Policija je prijela najstnika in moška stare 15, 19 in 37 let, ki so osumljeni, da so gojili konopljo. Poleg njih so prostost odvzeli še moškim, starim 27, 30 in 45 let, ki jim poleg obtožbe glede gojenja marihuane očitajo še prekrške s področja trgovanja z ljudmi. 

 

Police raid nuclear bunker and discover county’s biggest cannabis factory. Read the full story on our website: https://t.co/RxwaJtMgne pic.twitter.com/nQ7ndyDSIM

— Wiltshire Police (@wiltshirepolice) February 23, 2017

 

Komentarjev 2
  • matermila 11:56 25.februar 2017.

    Policija je prijela najstnika in moška stare 15, 19 in 37 let,Pravilno:policija je zajela najstnika in moškega stare 15,19 in 37 let.(tudi 19 letnik je še najstnik(devetNAJST)Dajte malo kontrole nad študenti,ki pisarijo .

  • znalec 16:09 24.februar 2017.

    aha, odhod iz europe že deluje, ne bo več treba v amsterdam