Magazin > VIP
541 ogledov

Val Kilmer ni bil nikoli videti huje

Val Kilmer
1/4
Profimedias
Ameriški igralec Val Kilmer je vedno bolj suh. Čeprav zanika, da je zbolel za rakom na grlu, fotografije kažejo na drugačno realnost. Kaj se dogaja?

Ameriški portal Radar Online piše, da so opazili igralca Vala Kilmerja v Santa Monici, kjer je do svojega avtomobila nosil veliko kartonasto škatlo. Zaradi teže škatle je deloval zadihan in utrujen. Pred nekaj tedni je igralec na svoji Facebook strani zapisal: "Še vedno moram na nekaj govornih terapij zaradi izzivov iz prejšnjega leta." Ameriški tabloidi so njegov zapis zagrabili in ugibali, če je priznal, da ima težave z boleznijo, o kateri se govori že nekaj časa.

No, kasneje, nekaj dni po tej objavi, pa je zapisal: "Oprostite, da vas bom dolgočasil s to temo, a je v medijih preveč laži, da sem bolan, ker sem omenil, da moram na govorne terapije. To je popolnoma normalno za nekoga, ki ima veliko govornih nastopov. To je tako, kot če bi rekel, da je Federer 'bolan', ker ima teniški komolec. Ni bolan. Samo težave ima s komolcem. Vse kar ta negativnost v medijih naredi je, da prodam več kart za svojo predstavo in da je moja mama pod hudim stresom."

Že novembra lani je Val zanikal kakršnekoli zdravstvene težave in igralca Michaela Douglasa, ki je izjavil, da se Val bori z rakom na grlu, prosil za opravičilo. No, ameriški mediji še vedno trdijo, da fotografije govorijo povsem drugo zgodbo in da igralec ni bil nikoli videti huje. 

Komentarjev 1
  • Janez_53 09:32 01.marec 2017.

    K.D., ali lahko razložite pomen besedne zveze "zaradi napora škatle"?