Magazin > VIP
54 ogledov

Valentino grdo izkoristil pogreb Hoffmana

Amy Adams Reuters/Valentino
Ko se je igralka Amy Adams na pogrebu Philipa Seymourja Hoffmana pojavila z rdečo Valentinovo torbico, si ni mislila, da bo znamka to izkoristila v oglaševalske namene.

Italijanska znamka Valentino si je privoščila neokusno potezo. Medijem so poslali sporočilo za javnost, v katerem so ponosno zapisali, da igralka Amy Adams nosi njihovo bordo rdečo torbico Garavani Rockstud. To sicer ne bi bilo nič spornega, če Amy ne bi torbice nosila ravno na pogrebu igralca Philipa Seymourja Hoffmana pretekli petek.

Številni so zato njihovo potezo označili za nepremišljeno in neokusno ter jih obsodili, ker so Philipov pogreb izrabili za promocijo svoje torbice. Zgrožena je bila tudi igralka sama, ki je prek tiskovne predstavnice sporočila: "Amy Adams ni obraz Valentina in že samo namigovanje, da bi ta žalostni trenutek izrabila za promocijo, je resnično grozno."

"Naredili smo napako"

Zvezdnici v bran so kasneje stopili tudi pri Valentinu, kjer so potrdili besede njene tiskovne predstavnice in dodali, da Amy ni imela nič s tem zgrešenim sporočilom za javnost. Za svojo potezo so se tudi javno opravičili: "Resnično obžalujemo, da smo v sporočilu uporabili fotografijo Amy z našo torbico. Nismo vedeli, da je bila posneta, ko se je udeležila Philipovega pogreba. Bila je nedolžna napaka in se opravičujemo Amy Adams, ki ni vedela, da je bila del naše oglaševalske strategije."

Amy je bila ena izmed številnih zvezdnic, ki se je v petek udeležila pogreba Hoffmana, umrlega 2. februarja. Na pogrebu so opazili tudi Cate Blanchett, Joaquin Phoenix, Meryl Streep, Justin Theroux in Michelle Williams.

Za seboj pustil dnevnike

Na dan pa so prišle tudi nove podrobnosti o Hoffmanovi smrti. Igralec skrivnosti očitno ni odnesel s seboj, saj naj bi policija v njegovem stanovanju na Manhattnu našla dva dnevnika, v katerih je pisal o boju s svojimi demoni in drogami. Veliko zapisov naj bi bilo nejasnih, saj jih je očitno pisal, ko je bil zadet. Poleg dnevnikov so v njegovem stanovanju našli 49 polnih in 23 praznih vrečk heroina, zdravila na recept in štiri vrečke, v katerih naj bi bil kokain.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.