Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

"Almirjeve besede so me prizadele"

Valerio POP-TV-2
Almir je z besedami, ki jih je v svojem poslovilnem videu namenil Valeriu, svojega sotekmovalca prizadel.

Almirjeva zadnja naloga v šovu Gostilna išče šefa je bila posloviti se od preostalih sotekmovalcev. Vsakemu je namenil nekaj besed.

"Že drugič si me premagal na tem vročem stolu.  Prvič ti nisem zameril, zdaj drugič … ajde, bomo tudi to preživeli. Mislim, da imaš velike možnosti za zmago v tem šovu, ker se za moje pojme tu ne išče kuharja, ampak neko osebnost, ki bo nekako zunaj boljše delovala. Mislim, da se išče neko marketinško osebnost,“ je dejal Valeriu

"Almirjeve besede, da se išče nek marketinški profil, so me kar prizadele. Če bi bilo res to, da bi se v tem videl, bi bilo v redu. Sem kuhar in to želim početi do konca življenja. Močno dvomim, da ima kuhanje samo po sebi kakšno povezanost z marketingom,“ se je odzval Valerio. 

Oba sta upala, da ostane Almir

Marka je po Valerievem prihodu v hišo zaskrbelo, s kom bo svoje jedi izpilil do konca. "Od Almirja sem dobil tisto pravo mnenje,“ je zaskrbljeno dejal Marko. "Pripravljal sem se na finalni teden z njim. Najbolj je razumel moje poglede na kulinariko.“ Besede, ki mu jih je namenil Almir, je vzel kot spodbudo za finalni teden, v katerem mora dati vse od sebe.

Anžetu je bilo ob Almirjevem poslovilnem videu bilo neprijetno, saj ni pričakoval, da se bo moral posloviti od njega. Almir mu je napovedal svetlo prihodnost in izrazil upanje, da bi lahko bil njegov pomočnik zunaj. "On je meni lahko samo šef,“ je dejal Anže. "Čez pet let pa se mu bom lahko pridružil v neki firmi, kjer bova skupaj šefa in bova kreirala neke noro dobre krožnike.“ 

Almir je v svojem sporočilu dejal, da je zanj že od samega začetka zmagovalec Anže. "Verjamem v njega. Uživajte v zadnjem tednu in komaj čakam, da se vidimo zunaj,“ je zaključil.

Komentarjev 15
  • VIKTTOR 05:51 29.november 2014.

    Valerio, ne sekiraj se, si kreativen in zelo sposoben kuhar, urejen in tudi uglajen, ter srčno iskren do gostov, skratka tak kot mora biti pravi gostinec ! Ostalim pa ne manjka veliko, ampak tisto malo je bitno kako te sprejmejo ...prikaži večejo gostje.Valerio, ko boš imel svoj lokal, " pridm htebi " na manjado.

  • VIKTTOR 05:39 29.november 2014.

    Nič ne pomaga , če je v gostilni dobra hrana, če pa ne čutiš dobrosrčnosti in iskrenosti personala. Pri njemu bi se počutil: "požri, plačaj in pojdi!

  • mymind 13:55 27.november 2014.

    Almir je itak že v vseh tednih dokazal, da je zamerljivec in vidi samo sebe in samo on in oh in sploh. Saj kuha dobro, kot oseba pa je tema. Valerio je pa tu edini, ki res kaže veselje do ...prikaži več učenja, hodil je še do sedaj na tečaje, pozna zadeve in ni prišel samo po denar in slavo.