• Sob 12 do 23 °C
  • Ned 15 do 22 °C
  • Pon 17 do 25 °C
več na vreme.net

Gostilna išče šefa 3

8 komentarjev

"Valerio je z mano prekinil stike"

Marko Gorela o odločitvi Valeria Lutmana, da obljubljeni denar dobi le eden od podpisnikov dogovora.

Ir. K. / Ljubljana

 

(Foto: Mediaspeed.net)

"Takšna je pač njegova odločitev. Denar je njegov. Mene bolj boli to, da je z mano prekinil stike. Večkrat sem ga poskušal kontaktirati, a neuspešno. Žal ni konkretno povedal, kaj mi je zameril,“ je o odločitvi zmagovalca tretje sezone šova Gostilna išče šefa Valeria Lutmana, da 2000 evrov pokloni le Ediju, za Žurnal24 povedal Marko Gorela.

Spomnimo. Valerio, Anže O., Almir, Marko in Edi so med šovom sklenili dogovor, da bo zmagovalec z 2000 evri nagradil ostalo četverico. Valerio pa je na svojem blogu zapisal, da bo denar dobil le Edi, ker je bil edini, ki je bil med šovom ves čas iskren. "Moja odločitev je bila dokončna, ko sem pregledal posnetke šova in žal videl, da me ostali trije niso cenili in sprejeli kot njim enakovrednega sotekmovalca,“ je zapisal.

"To je njegovo mnenje. Morda je svoj pravi obraz pokazal šele sedaj. Nisem ga dojemal tako, kot pravi. Proti njem nisem rekel nobene slabe besede. Možno je tudi, da posnetkov sploh ni imel časa pogledati, tako kot tudi jaz ne in jih tudi ne bo, saj vem, kako sem šov doživljal. Morda so mu njegovi prijatelji rekli, da smo ga popljuvali in obirali. Ne verjamem, da je Valerio pogledal posnetke. Če pa dovoli, da ga prijatelji "napumpajo" z neumnostmi, je pa druga stvar,“ je še povedal Marko, ki bi se dogovora v primeru zmage držal in denar nakazal vsem sotekmovalcem, s katerimi je podpisal dogovor.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (8)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima