Slovenija
85 ogledov

Vam je bilo včeraj vroče? To ni bilo še nič!

Termometer Profimedias
Včeraj so vremenoslovci izmerili maksimalno temperaturo 29,3 stopinje Celzija v Biljah pri Novi Gorico. Za danes napovedujejo, da se bo živo srebro povzpelo do 32 stopinj Celzija.

Vremenoslovci za danes napovedujejo pretežno jasno vreme. "Na skrajnem severovzhodu države zvečer ni izključena kakšna vročinska nevihta," pravijo pri Agenciji za okolje. "Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 32 stopinj Celzija."

Za primerjavo - včeraj so najvišjo temperaturo izmerili v Biljah pri Novi Gorici, kjer se je živo srebro povzpelo do 29.3 stopinje Celzija. 

Jutri bo sončno. popoldne in zvečer bodo v severnih krajih nastajale krajevne plohe ali nevihte, ki se bodo pojavljale tudi v noči na sredo in se širile proti jugu. "Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17, najvišje dnevne od 27 do 32 stopinj Celzija," napovedujejo pri Arso.

Plohe in nevihte

V sredo bo spremenljivo oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami, deloma plohami ali nevihtami. "Nekoliko hladneje bo," pišejo pri Arso.

Od četrtka dalje bo spet prevladovalo suho in sončno vreme. "Možnost popoldanskih neviht bo razmeroma majhna, nekoliko se bo spet povečala v petek," še navajajo pri Arso. "Najvišje temperature predvidoma od 25 do 30 stopinj Celzija."

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.