Šport > Nogomet
27 ogledov

Van Gaal odvihral s tiskovke

louis van gaal Youtube
Louis van Gaal je svoj gnev po porazu proti Swansea Cityju (1:2) stresel na novinarjia, ki ga je po tekmi povprašal o prestopu Davida de Gee.

Manchester Unitedu je v četrtem krogu angleške Premier League izgubil proti Swanseaju in nazadoval na peto mesto prvenstvene lestvice.

Rdeče vrage je v 48. minuti v vodstvo popeljal Juan Mata, kljub prevladi, na katero je na tiskovni konferenci opozoril tudi trener Louis van Gaal, pa se je tekma v pičlih petih minutah prevesila na stran domače ekipe.

V 61. minuti je izenačil Andre Ayew, v 66. pa je za končni rezultat in zmago labodov poskrbel Bafetimbi Gomis.

Nizozemski strateg na klopi Uniteda, ki je po dveh zmagah in remiju vknjižil prvi poraz v letošnji sezoni, na tiskovni konferenci ni bil najbolje razpoložen.

Eden od kopice prisotnih novinarjev je Van Gaala povprašal o prihodnosti Davida de Gee, saj španski mediji trdijo, da naj bi se prestop k Real Madridu zgodil tik pred iztekom prestopnega roka. Van Gaal ni bil navdušen.



''Sprašujete me o stvareh, ki jih ne poznate. Stvari, ki jih ne vem. Misliš, da si pametnejši od mene, vendar temu ni tako. Žal mi je. Sprašuješ me o prestopih, čeprav smo pravkar odigrali tekmo,''
se je razjezil trener in odvihral iz konferenčne sobe.

Razpoloženje nizozemskega stratega pooseblja tudi objava na družabnem omrežju Twitter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.