Šport > Nogomet
23 ogledov

Van Gaal: Takšen pač sem

Van Gaal QPR Manchester United EPA
Trener Manchester Uniteda Louis van Gaal je spregovoril o zahvalnem govoru na podelitvi klubskih nagrad, kjer je v rahlo vinjenem stanju zabaval nogometaše in novinarje.

Louis van Gaal je z briljantno predstavo na podelitvi klubskih nagrad postal zvezda družabnih omrežij, s sproščenim in inovativnim pristopom pa si je prislužil pohvale s strani angleških predstavnikov sedme sile.

Govor nizozemskega stratega je požel ogromno pozornosti, zato so ga novinarji pred tekmo angleškega prvenstva s Hull Cityjem povprašali za komentar.

''Ne verjamem, da je kdo videl takšen govor trenerja Manchester Uniteda, kot ste ga vi imeli v sredo. Navijačem je bil zelo všeč. Ali je to znak, da vam je klub prirasel k srcu in postal del vašega življenja?'' je vprašal eden izmed prisotnih novinarjev.

''Ne vem. Prosili so me, naj nekaj povem. Povedal sem svoje mnenje o tem, kako se je sezona razvijala. Govoril sem s svojimi besedami, in to vedno počnem. Navijače sem nasmejal, ker sem večkrat rekel, da so pokazali vero vame. Takšen pač sem,'' je odvrnil Van Gaal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.