• Pet 17 do 31 °C
  • Sob 20 do 29 °C
  • Ned 19 do 25 °C
več na vreme.net

Varčen voznik

0 komentarjev

Iščemo najbolj varčnega voznika

Iščemo najbolj varčnega voznika v Sloveniji. Dokažite, kako varčno znate v resnici voziti, in morda se boste prav vi za tri tedne domov odpeljali Toyoto C-HR in prejeli še darilni bon za gorivo, ki ga podarja MOL Slovenija.

Žurnal24 / Ljubljana

 

Tekmovanje bo potekalo s hibridnim križancem C-HR. (Foto: Anže Petkovšek)

Spletna stran zurnal24.si v sodelovanju s Toyoto Slovenija in MOL Slovenija išče najbolj varčnega voznika. Do 3. februarja zbiramo prijave na tekmovanje in vas vabimo, da izpolnite prijavnico, ki jo najdete spodaj.

Izžrebali bomo osem bralcev, ki bodo na isti trasi s hibridno toyoto C-HR preizkušali svoje znanje o varčni vožnji. Tekmovanje bo vedno potekalo s startom in ciljem v Ljubljani, sama trasa pa naj za zdaj ostane še skrivnost.

Cilj tekmovanja je z istim avtomobilom prepeljati v naprej začrtano isto traso s kar najmanjšo povprečno porabo goriva znotraj predvidenega časa. Če bo imelo več tekmovalcev na koncu poti isto porabo, odloča najhitrejši čas.

Vsak izmed tekmovalcev bo za udeležbo prejel darilni bon za gorivo, ki ga poklanja MOL Slovenija, najboljšemu pa bo Toyota Slovenija za mesec dni odstopila novega križanca C-HR.

Prijavite se in preverite, kako varčni vozniki ste.

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (0)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima