Šport > Nogomet
43 ogledov

Vardy najboljši po mnenju novinarjev

Jamie Vardy EPA
Jamie Vardy je najboljši nogometaš sezone Premier League v anketi športnih novinarjev.

Zvezdnik Leicester Cityja, ki je tik pred tem, da presenetljivo in prvič v zgodovini osvoji angleško nogometno Premier ligo, je v pretekli sezoni najbolj prepričal predstavnike sedme sile.

Drugo mesto je osvojil njegov moštveni kolega Riyad Mahrez, ki je pred dnevi dobil nagrado za najboljšega posameznika po izboru nogometašev. Tudi tretji je bil član Leicestra, in sicer N'Golo Kante.

Vardy, ki je v tej sezoni za klub in angleško reprezentanco dosegel 24 golov, bo nagrado dobil 12. maja na gala prireditvi v Londonu.

Leicester lahko naslov osvoji že danes, a le v primeru, če njegov najbližji zasledovalec Tottenham ne premaga Chelseaja.

Poleg Vardyja, Mahreza in Kanteja so glasove v anketi dobili še štirje Leicestrovi igralci, to so kapetan Danny Drinkwater, vratar Kasper Schmeichel in branilca Wes Morgan in Danny Simpson.

Glasove novinarjev so dobili še napadalec Tottenaham Harry Kane, vezist West Hama Dimitry Payet in dvojica Manchester Cityja Sergio Aguero ter Kevin De Bruyne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.