Magazin > VIP
35 ogledov

Varnostnik Brangeline: To je bila najtežja služba

Brad Pitt Profimedias
Nekdanji osebni stražar družine Jolie Pitt je spregovoril za medije in povedal, da je bila to zanj najtežja služba in da se ne more primerjati niti z vojnimi območji, kjer je delal.

"Brad in Angelina sta se nenehno bala, da bi jima kdo ukradel katerega od otrok," je povedal Mark Billingham, ki je bil leto in pol osebni varnostnik Brada Pitta, Angeline Jolie in njunih šestih otrok.

Mark je nekdanji vojak, ki ima z vojnimi območji kar nekaj izkušenj, a vseeno pravi, da je bila ta služba veliko hujša od vojske. "Praktično sem bil jaz oče teh šestih otrok. Nenehno sem bil z njimi," je povedal in dodal, da je bil on edini, ki je imel neposredni stik z otroci. Zvezdniški par ni dovolil, da bi Billingham povečal število varnostnbega osebja, saj sta bila tako panična, da bi se jim pridružil kdo, ki ima slabe namene.

Zaradi naporne službe, ki mu je vzela večino njegovega časa, so trpeli predvsem njegovi bližnji. "Za njiju sem delal 18 mesecev, od tega sem bil prost vsega skupaj manj kot 10 dni." Zato se je tudi odločil, da bo službo pustil in se raje posvetil svoji družini in svojim otrokom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.