Magazin > Film & Glasba & TV
52 ogledov

"Varnostnik je interveniral"

miloš bar Planet TV
Nekdanji Barovec Miloš je šov zapustil, ker ga varnostnik ni zaščitil pred gosti, ki so se do njega vedli neprimerno. "Varnostnik je svojo nalogo opravil primerno,“ pravijo na Planet TV.

"Kaplja čez rob je bila, da varnostna služba po mojem mnenju ni reagirala pravilno in zaščitila tekmovalca. Raje so obdržali dober odnos z agresivnimi in nesramnimi strankami, kot da bi zaščitili tekmovalca,“ je v intervjuju za naš portal potožil Miloš in mnogi tviteraši so se z njegovim komentarjem strinjali.


Ker odprto ostaja tudi vprašanje, kdo je spor začel, smo se obrnili na Planet TV, kjer pa so nam razložili, "da varnostnika ne bomo izpostavljali, saj ni tekmovalec v resničnostnem šovu Bar, ampak je zaposlen v podjetju, ki že od prej deluje kot varnostna služba na Nebotičniku.“ Povedali so tudi, da je interveniral, "saj ni prišlo do nobenega fizičnega kontakta“. "Varnostnik je svojo nalogo opravil primerno,“ so še dodali.

Komentarjev 1
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:05 18.marec 2015.

    Miloš pač meni da bi moral varnostnik razreševat spore. Varnostnik je tam da ne pride do fizičnega nasilja in čisto nič drugega. Sam Miloš je reagiral izredno agresivno potem se pa čudi kako da mu varnostnik ni ščitil hrbta. Pač ...prikaži več normalno da se varnostnik ne postavlja na stran pijanega agresivneža. Vsak k ma kapljo pameti bi isto naredu.