Šport
13 ogledov

Vaš navijaški tvit bodo pospravili v kovček

rio de janeiro OI 2016 EPA
Si želiš, da ravno tvoj navijaški tvit postane del olimpijske prtljage?

Do olimpijskih iger v Riu nas ločita še dobra dva meseca, to pa seveda ni razlog, da ne bi naše olimpijske reprezentance podprli že danes. Projekt Tvitajmo za naše je že v polnem teku, letos pa za najbolj goreče navijače pripravlja posebno presenečenje.
 
Tviterašice in tviteraši, pozor! Iščemo najboljše tvite, ki se bodo iz digitalnega okolja preselili v olimpijsko prtljago!  

Naše olimpijce preko projekta Tvitajmo za naše spodbujamo tudi od doma, eden od načinov pa je tudi tvitanje. Vse, kar morate storiti, je to, da svoj navijaški tvit opremite z ustreznim hashtagom, naši športniki pa bodo tako z vašo pomočjo dobili še večji elan. Zbiramo najbolj zabavne, unikatne in nepozabne tvite, ki nas bodo navdihovali vsak dan znova, tudi v času olimpijskih iger.
 
#Pot v Rio, #Rio v meni, #Tvitam za naše: hashtagi so pomembni!
Če ste tudi sami uporabniki ali uporabnice tviterja, lahko projekt podprete na lastnih kanalih. Vse, kar morate storiti, je to, da lastnim tvitom dodate  naslednje hashtage: #TvitajmoZaNase, #TvitajmoZaNaše, #potvrio, #TvitamZaNase, #riovnas in #riovmeni.
 
Tvitajte za naše in pomagajte športnikom iz socialno ogroženih družin
 
Ko bomo dosegli 20.000 tvitov podpore, bomo namreč 10.000 evrov donirali v Fundacijo za športnike, ki prihajajo iz socialno ogroženih okolij. Verjamemo, da bomo tudi na ta način pomagali pri nadaljnjem razvoju športnih talentov. Ampak vse to je že znano. Kar pa še ne veste, je to, da bodo nekateri najbolj navdihujoči, najbolj spodbujajoči in najbolj unikatni tviti postali del olimpijske prtljage. In to dobesedno. Zato vas tudi po tej poti vabimo, da tvitajte za naše, saj bomo že konec junija izbrali tiste tvite, ki se bodo iz virtualnega okolja preselili v TV oglas in prtljago olimpijcev.